Wpis z mikrobloga

#szydelkowanie #diy #handmade #rekodzielo #szydelkowewytwory #chwalesie #marvel

Lepsze zdjęcie mojego wczorajszego #deadpool ukazujące jakiej mniej więcej jest wielkości, bo kota dla skali dałam nieodpowiedniego, zapomniałam że ma biedaczek niedowagę i w ogóle jest drobniutki ʕʔ Nadal #sprzedam, bo jeszcze się chętny na niego nie znalazł, a przecież taki przystojniak z niego ( ͡° ʖ̯ ͡°)
rud3lke - #szydelkowanie #diy #handmade #rekodzielo #szydelkowewytwory #chwalesie #ma...

źródło: comment_LWMPW5IzbMl0rksfP0wVpBFdUyWgq8Tn.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
@dziekuje: No wiem, z tymi oczami to już pisałam parę razy. Mam taką przypadłość (niezwiązaną z alkoholem ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) że trzęsą mi się ręce i ciężko mi wyciąć jakiś kształt z filcu. Ale próbuję jak mogę ʕʔ I nie, nie Wawa, z Wawy to tu jakaś inna szydełkowniczka jest.
  • Odpowiedz
@dziekuje: Do tej pory zazwyczaj się wzbraniałam przed proszeniem innych o pomoc w tej kwestii, bo miałam jakieś poczucie, że wtedy to nie będzie do końca moje dzieło, ale może faktycznie niebieskiego poproszę żeby mi pomógł. Albo matkę, bo zajmuje się jakimś rękodziełem, która zakłada wycinanie rzeczy ʕʔ
  • Odpowiedz
@Dork: Hmmm... Ciężko wyliczyć w sumie - zaczęłam go robić jakiś czas temu, dokończyłam dzisiaj. Same materiały 30 zł, jakby liczyć robociznę bez przerwy to nie wiem, z 5h może. Więc jakby tak dać za to 15 zł... Mocno na minusie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Mocno na minusie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@rud3lke: witamy w Polsce xDDD

A nożyczki z Olfy polecam, drogie jak pieron, ale ostre jak pieron, więc się równoważy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@matra: Wiem że to nie jest śmieszne, ale zdarzają się na poważnie tacy ludzie. Wysyłają mi zdjęcie wielkiej lalki, tona szczegółów i pytają czy się zmieszczę w 20 zł :D
  • Odpowiedz