@zaphod_beeblebrox: całkiem, chociaż kilka razy prawie pada #!$%@?łem przez okno ( ͡°͜ʖ͡°) jak ktoś lubi takie strategie to tak, bałem się sterowania ale jest przyjemnie całkiem
@gappaz: no i elegancko, ja będę gotowy od 18:00, napiszę PW
@zaphod_beeblebrox: @gappaz: sprawdzałem teraz, w ogóle nie da się połączyć z serwerami, i ogólnie problemy są od kilku dni - moja propozycja poczekać kilka dni aż serwery ochłoną po premierze na ps plus
@zaphod_beeblebrox: @gappaz: wczoraj ktoś z psnprofiles mnie zaprosił, on nie miał lagów, ja nawet nie mogłem gry stworzyć - ogólnie to da się te trofea zrobić w mniej niż 10 minut, kwestia tylko tych zasranych serwerów. będę w niedziele od 17 jak coś
@gappaz: jest trofuem że trzeba wygrać przez kase - ustawiasz cel 200k, zaczynasz z innym graczem po 100k, i przez dyplomacje jeden drugiemu oddaje po 10k, kilkanaście sekund i gotowe reszta no to już banał, traktat o dzieleniu energii, i połączenie drogami swoich doków
Won a multiplayer game by construction - ustawiawcie cel wygrania budowa elektrowni atomowej, zaczynacie z unlimited kasą w czasach współczesnych, budujesz i gotowe
nikt nie chce wbić kilku trofeów multi w Tropico 5 dzisiaj?
@gappaz: no i elegancko, ja będę gotowy od 18:00, napiszę PW
reszta no to już banał, traktat o dzieleniu energii, i połączenie drogami swoich doków
Won a multiplayer game by construction - ustawiawcie cel wygrania budowa elektrowni atomowej, zaczynacie z unlimited kasą w czasach współczesnych, budujesz i gotowe
Won a multiplayer game