Wpis z mikrobloga

Sędziowanie w pierwszej lidze to jedno wielkie "xD". Tzn. ja nie sugeruję jak Sasal, że ktoś tam komuś zapłacił, ci sędziowie są po prostu słabi i to widać od razu. Jak nawet przy najprostszym aucie sędzia główny patrzy się na liniowego, a liniowy na głównego i nie wiedzą co pokazać to wiedz że coś się dzieje. Tutaj nie dał karnego i dał żółtą za symulkę xD #pilkanozna #meczgif #pierwszaligastylzycia
Adams_GA - Sędziowanie w pierwszej lidze to jedno wielkie "xD". Tzn. ja nie sugeruję ...

źródło: comment_js2SohjOoQotepxN3Mk66nhgkFtu8vvX.jpg

Pobierz
  • 6
@Adams_GA: Ktoś tego "sędziego" z Olsztyna ewidentnie ciągnie za uszy w górę. Dwa razy miałem przyjemność oglądać jego popisy na III lidze w Łomży. Tam z kolei, na meczu z Olimpia Elbląg, karne przyznawał hurtowo - szkoda że tylko dla Elbląga w sytuacjach, gdzie nie dałoby się nawet faulu w środkowej części boiska. Pajac jakich mało - Marcin Szczerbowicz, elo. Na 90minut.pl gdy pojawi się obsada też po nim jadą zazwyczaj
@Adams_GA: Ostatnio Tomasz Wajda w meczu Wisła-Jagiellonia pokazal poziom sędziowania w I lidze. Pamietam tez jego sędziiwanie w meczu Miedź-Zawisza. Cytując klasyka: "To jest dramat"