Aktywne Wpisy
TymArt +795
Czy kotkowi po amputacji uszu spowodowanej nowotworem wolno plusa na szczęście?
Nie bagatelizujcie ran u kota, myśleliśmy że niewielka rana na uchu była spowodowana tym, ze pogryzł się z innym kotem (zdarzało się nieraz), ale przy ostatnich upałach jego stan sie mocno pogorszył. Okazało się, że to rak płaskonabłonkowy którego rozwojowi sprzyjają promienie UV.
Po wizycie u weterynarza konieczna była operacja usunięcia uszu w celu zatrzymania rozwoju nowotworu.
#pokazkota
Nie bagatelizujcie ran u kota, myśleliśmy że niewielka rana na uchu była spowodowana tym, ze pogryzł się z innym kotem (zdarzało się nieraz), ale przy ostatnich upałach jego stan sie mocno pogorszył. Okazało się, że to rak płaskonabłonkowy którego rozwojowi sprzyjają promienie UV.
Po wizycie u weterynarza konieczna była operacja usunięcia uszu w celu zatrzymania rozwoju nowotworu.
#pokazkota
Cześć, gdzie polecasz kupić assistance 24h. Czy te z mbanku za 21zł jest OK? Obecnie mam samo OC w PZU.
#ubezpieczenia #oc
pomysl nad aneksem do polisy w pzu, wtedy masz na rok wariant super ze zniżką
Pozdrawiamy Zespół mBanku
Zespół mBanku, zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
@ZespolmBanku: Czy jest opcja wykupić taki pakiet, tylko na 2 miesiące? Chodzi o to, że będę miał teraz do końca czerwca dużo wyjazdów i chciałbym na próbę taki pakiet.
Pozdrawiamy,
Zespół mBanku
Zespół mBanku, zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty
Czy przy wykupieniu usługi assistance premium niezbędne jest posiadanie konta w MBanku? Próbuje je wykupić, ale cały czas mnie pyta o login.
Nie ma innej opcji, żeby wykupić takie ubezpieczanie nie będąc klientem? Nie bardzo mam czas i potrzebę zakładania kolejnego konta.
Pozdrawiamy
Zespół mBanku
Zespół mBanku, zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
Dzięki panowie, będę negocjował z nimi w takim razie.