Wpis z mikrobloga

@ProudToBePolish: W skali roku wyjdzie Ci za nie 252 zł. Mniej więcej za takie pieniądze powinno się udać dorwać wariant SUPER w PZU, gdzie zakres jest szeroki jednak trzeba sobie zwiększyć limit holowania (w max opcji może to być bez limitu km w kraju i do 1 tys. km poza granicą). Jeśli cena będzie znacznie wyższa wtedy można pomyśleć o mBanku :) Daj znać na priv jak Ci wycenią PZU i
@Jestem_Tutaj: Kumam, że to jest za miesiąc. Natomiast z OWU PZU wynika, że nawet w wariancie super, wiele usług jest minimum 20km od miejsca zamieszkania. Mbank nie ma takich ograniczeń.

@ZespolmBanku: Czy jest opcja wykupić taki pakiet, tylko na 2 miesiące? Chodzi o to, że będę miał teraz do końca czerwca dużo wyjazdów i chciałbym na próbę taki pakiet.
@ProudToBePolish, ubezpieczenie odnawia się co miesiąc, możesz z niego zrezygnować w dowolnym momencie - bezpłatnie.

Pozdrawiamy,
Zespół mBanku

Zespół mBanku, zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty
@ZespolmBanku: Witam,

Czy przy wykupieniu usługi assistance premium niezbędne jest posiadanie konta w MBanku? Próbuje je wykupić, ale cały czas mnie pyta o login.

Nie ma innej opcji, żeby wykupić takie ubezpieczanie nie będąc klientem? Nie bardzo mam czas i potrzebę zakładania kolejnego konta.
@ProudToBePolish, aby uruchomić wspomniane przez Ciebie ubezpieczenie musisz posiadać u nas aktywny rachunek eKonto.

Pozdrawiamy

Zespół mBanku

Zespół mBanku, zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.