Aktywne Wpisy
talarzon +241
Nazywam się talarzon. Podczas tamtej edycji byłem administratorem Prime januszex mma, szybko zacząłem żałować angażu. Brak znajomości internetu przez zarząd federacji i kompletna bieda finansowa robią swoje. Zgadza się, nic się nie da w tej federacji zrobić.
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
KrzysztofZimnoch +163
Pojawiła się nowa wersja aplikacji Mi Fit - służącej do zarządzania opaską Mi Band 1S (Pulse). Był to dla nas pretekst, by nieco więcej napisać o samej opasce, a przede wszystkim staramy się odpowiedzieć, czy opaska sprawdzi się jako pulsometr.
Jak połączyć opaskę z #endomondo , albo innymi trackerami, jak np. #navime? O tym też piszemy w tym artykule.
Mam nadzieję, że tekst przyda się osobom, które zastanawiają się nad zakupem tego urządzenia lub mają problemy z jego sparowaniem z różnymi apkami :)
Tutaj link dla zainteresowanych: http://tech.maratony.net/2016/05/09/mi-band-1s-pulse-biegania-lub-rower/
PS.: to nasz pierwszy wpis tutaj, mam nadzieję, że spełnia on wszelkie wymogi społeczności i nie podpada pod spam, łącznie z tagami, etc.,
A tak w ogóle, to dzień dobry wszystkim :)
#miband #xiaomi #android #mikroreklama #mifit
@LosoweZnaki: dodam, że dzisiaj pojawiła się na stronie chińczyków aktualizacja Mi Fit - warto pobrać, bo wreszcie działa pulsometr z apkami.
@betonkomorkowy: rozwiniesz pytanie?
@betonkomorkowy: budzik na pewno działa - w Mi Fit 2.0 i z tym był problem. Czy działa inteligentny, tego nie wiem: aktualizacja wyszła dzisiaj, a jeszcze nie spałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A o konkurencie mibanda możecie poczytać tutaj:
http://alilove.pl/l18-37-degree-smartband-monitor-zdrowia/
@betonkomorkowy: zawsze można rozejrzeć się za oprogramowaniem alternatywnym. Jest to oczywiście związane z dodatkowym wydatkiem, ale póki co - znacznie ulepsza funkcjonalność pastylki. Co zresztą widać, jak soft zachwalają inne strony, które opisywały pastylkę. Ze stravą jeszcze nie. Ale endomondo spokojnie dało radę, choć z wersją Mi Fit 2.0 w ogóle nie chciała działać.
1. Uzywam miband tools do pomairu pulsu co 10 minut
2. W wersji 1.8 jest inteligentny alarm ktory wybudza Cie w plytkiej fazie snu i nie pozwala wpasc w nastepna. W wersji 2.0 oraz 2.1 tej fukcji nie ma - o to ta afera
@alilovepl: na jakiej zasadzie działa ciśnieniomierz w L-18?