Aktywne Wpisy
Ryneczek +1252
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja
Balonowy21 +41
#wybory Nie minęło nawet tydzień od wybór, a już Tomasz Siemoniak z Koalicji Obywatelskiej zapowiada koniec programu 300 tysięcznej armi. Oznacza to fale zwolnień, likwidację jednostek wojskowych jak za czasów 2007-2015, a pewnie także zerwania kontraktów zbrojeniowych. Oczywiście to również z pewnością powrót do koncepcji, żeby cała Polskę wschodnia oddac w ręce napastnika i bronić się dopiero na linii Wisły. Na pewno możemy się czuć bezpieczni, gratulacje wyboru Polacy..
Zależy mi przede wszystkim na dużym ekranie, dobrej specyfikacji aparatu i pojemnej baterii.
#android #pytaniedoeksperta #telefony
Który wybrać?
Co do Samsung Galaxy S7 Egde, to zależy od ciebie. Te zakrzywione krawędzie mogą się mścić przy oglądaniu filmów(możliwe niepożądane odbicia światła) lub zwyczajnej obsługi (jedna ręką czy coś).
Dopóki OnePlus 3 nie jest potwierdzony, to nie wiem co ci poradzić, tym bardziej że kurs USD/PLN może się istotnie zmienić, zwłaszcza przy tym jak się bawią finansiści.