Aktywne Wpisy
Ryneczek +649
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja
GratisLPG +111
"Kierowczynie" xd. #bekazlewactwa
@urs6: jak jeden prokurator potrafił uznać swastykę jedynie za symbol szczęścia to nie będę zaskoczony gdyby inny potrafił uznać "ty ciapaty #!$%@?" za wulgarny zwrot nie mający podłoża rasistowskiego
Komentarz usunięty przez moderatora
@joyko: były, dlatego nie przyjmuje automatycznie ich wersji za absolutnie prawdziwej
Złożono zawiadomienie o PODEJRZENIU ataku, na tle narodowościowym, a już władze przepraszają za RASISTOWSKI ATAK, w dodatku wyborcza już wszystkim ogłasza, że tak było na pewno.
To, że prezydentem Rzeszowa jest były poseł SLD bardzo wiele tu wyjaśnia. Lewica lubi szkalować nas za granicą. Ciekawe czy gdy Polaka zwyzywają, czy nawet nie daj Boże pobiją w Rzeszowie, to