Aktywne Wpisy
Dzisiaj zdałem sobie sprawe, że pc jest co najwyżej do przeglądania neta i klikania w excel, a jak grać to tylko na konsoli. Sterowanie klawiaturą i myszką to najwiekszy archaizm jaki przetrwał do teraźniejszych czasów. Kupiłem Rtx 4060 i szkoda mi wywalonych 1300 zł bo za to mógłbym mieć ps5 z olx. Sorry pececiarze, ale dla mnie jestescie podludzmi którzy nie ogarniają oczywistych życiowych prawd, a konsolowcy to giga chady i sigmy
kornel-mir +229
#przegryw Ale sytuacja mnie dziś spotkała ,w nocnym autobusie oprócz mnie jechała grupa młodzieży (22-25lat) Jedna dziewczyna była wyraźnie nie przytomna a pozostali 3 lub 4 osoby próbowali ja cucić ,lecz bez żadnego efektu. Przyglądałem się temu z 3 przystanki aż w końcu postanowiłem zareagować bo jeden kretyn z tej grupy zaczął wlewać tej dziewczynie kole z puszki do ust. Podbiegłem i zapytałem co on wyprawia? Pouyczałem ,że nie powinien
PiS się opamięta, i ucywilizuje?
@Szarozielony: Przestanie łamać konstytucję i #!$%@?ć wszystkich wokół.
@Szarozielony: No faktycznie, TK potrzebny Polakom nie jest ( ͡º ͜ʖ͡º)
będący wynikiem tego łamania spadek raitingu Polski też nie wpłynął negatywnie na nic (tylko na psychikę Szałamachy)
A rating jest w dużej mierze dziełem wiadomych środowisk, które rozdmuchały temat srając we własne gniazdo i pokazując jak bardzo na sercu im leży dobro kraju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I bardzo bym chciał zobaczyć dowód, że jesteś "lepszym obywatelem ode mnie", jak sugerujesz.
@Szarozielony: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) dobry leming! Jakieś profesorki wymyśliły jakieś kontrole konstytucyjności, a po co to komu, jak mamy wodza, nie? no przecież w gazetce partyjnej pisali, że ni potrzeba, ksiundz na ambonie też mówił, a i ten mądry Seba z siłki jest przeciw... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"le wiesz, że agencje ratingowe mają swoich analityków, którzy bazują na wiadomościach i danych płynących z kraju, a nie na wystąpieniu jednego czy drugiego polityka?" - ale wiesz że istnieje powiązanie środowisk politycznych i medialnych, zwłaszcza jak sprawdzisz źródła kapitału "polskich"
@Szarozielony: Ale wiesz, że agencje ratingowe nie są środowiskiem medialnym? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
I o których
"I o których mediach mówisz - partyjnych jak wSieci, odRzeczy, niezaleznej.pl czy rynsztoku pokroju frondy i radia maryja?" - możesz rżnąć głupa i udawać że wcale nie chodzi o drugą stronę barykady - to Ty stracisz twarz w tej rozmowie, nie ja.
"#!$%@? TK," - serio, płaczesz nad tym Trybunałem jakby coś dobrego dla Ciebie zrobił...
"Oczekuję, że rating nie będzie spadął bo się dorwało bydło do władzy." - ratingi się zmieniają w warunkach niepewności tj, przy zmianie ekipy rządzącej.
"No była kontrola, bo TK uwalił całkiem sporo ustaw za czasów PO. Teraz #!$%@? uwali, bo oprócz rozwalenia jego kompetencji wprowadza się do niego jakichś Pszczółkowskich, z których są tacy sędziowie, jak ze mnie cesarz chiński."
Wydmuszki z Platformy
@Szarozielony: Tak - wyobraź sobie, że do prowadzenia biznesu i życia na stopie wyższej niż żarcia i sranie to się przydaje coś takiego, jak stabilność systemu prawnego. Wiem, to trudne do
@Szarozielony: No cóż, ostatnio się wylęgło takich, co to nie popierają pisuarów, ale dziwnym trafem ich jednak popierają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Szarozielony: oczekiwanie, że banda bydła nie będzie niszczyła dorobku ostatniego ćwierćwiecza z powodu swoich urojeń religijno-społecznych jest fanatyzmem? Dobre.