Wpis z mikrobloga

Nosz ja p------ę, panowie. To już przechodzi ludzkie pojęcie. Od zeszłego piątku tak mi się k---i ping w tej grze, że naprawdę myślę, że jakaś wyimaginowana siła uwzięła się na moją dupę i nie da rady grać. Tak mnie kukle swędzą, że aż muszę powiedzieć i poradzić się was co się dzieję. No więc wbijam sobie do obojętnie czego, czy to Casual Serwer czy MM Serwer to po jakichś 9-10 minutach (specjalnie stoperem liczyłem) zaczyna tak k------o podnosić mi się ping z 30-40 na 300-900, że po prostu nie mogę ruszyć dupska nawet ze spawna. Biorę to j----e sześć formatów Windowsa, co by upewnić się, że na sto procent jest to coś związane z kompem i g---o wychodzi. Ping nadal lata jak szmata, a ja wraz z nim po pokoju z nerwów. Robię tę spójność plików Cache, jest, jakiś 1 plik nieprawidłowy. Myślę sobie 'No, to już chyba problem z głowy". No i hedszot babkę w czerep trafia, bo znowu to samo dzieje się. Tnie się jak 13letni emotrepostrzał łyżką i skacze ten ping do podanej wcześniej wartości. Ustalam najwyższy priorytet dla CSa w Menedżerze Zadań i też po 10-15 minutach zaczyna mi latać do tego wysokiego pingu i g---o da się zrobić.

Już nie wiem czy to ta j----a Vectra coś s-------a i mnie robią w c---a czy to coś z moim kompem. Niżej wklejam wam wyniki ze speedtestu i bardzo proszę o jakąś radę, bo już mnie skręca z tego gówna.

#csgo
CptBrit - Nosz ja p------ę, panowie. To już przechodzi ludzkie pojęcie. Od zeszłego p...

źródło: comment_ef2qk9VTh1DEDDnlKalYsHOSHG33V1X8.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@harnas_sv: A myślisz, że nie dzwonię? oni oczywiście mówią, że wszystko jest w---------e pięknie i nic nie ma do zarzucenia. Ale ja wiem, że oni siedzą jak na sexlinii i dyszą w monitory, oblizując wulgarnie swoją dolną wargę.
  • Odpowiedz
@harnas_sv: Ojciec też już był u nich jak takie problemy były. I jeszcze cwele śmią śmieć dzwonić i "oferować" zwiększenie transferu. No k---a po co mi większy transfer, kiedy nawet przy takim mi się to pieprzy.
  • Odpowiedz
@rykoszet1337: Nie da rady. Narzucone jest od Vectry hasło i za c---a nie da rady zmienić. Przy jakiejkolwiek próbie ponownie wraca do tego "właściwego" i nic nie można zrobić.
  • Odpowiedz
@CptBrit: W takich przypadkach powinni wysłać jakiegoś majstra co by to sprawdził czy faktycznie problem leży po Twojej stronie. Dzwoń do nich i im powiedz wprost, żeby kogoś przysłali a jak nie to stracą klienta bla bla bla...
  • Odpowiedz
@Refusek: Nah. @Szymek_Czarodziej: Zrobiłem ten test w CMD co polecałeś mi - Ping najczęściej (teoretycznie w każdej sekundzie) był +/- 60 ms. Tylko 4 razy na te 10 minut ping skoczył do powyżej 100. Przewijało się głównie wartość bliska 65 i 50, rzadziej 70, a prawie w ogóle 80.
  • Odpowiedz