@Michaelxdd: jak na Skodę, to te felgi wybitnie dopasowali do samochodu @crk11 dokładnie, przy tym profilu musiałoby być 18, albo nawet 19 cali... ale tych felg nie robili w tym rozmiarze niestety
@fortySeven: Sam mam takie załadowane foto swojego auta z tym że ja miałem browary na kortowiade i 4 kumpli ( ͡°͜ʖ͡°), Pomyśl o większym balonie na przyszłość, wypełni Ci ładniej nadkole + komfort i obstawiam że trakcja się poprawi. Teraz też pewnie licznik wali w #!$%@?
@crk11: najśmieszniejsze, że największa homologowana opona do tego auta to właśnie 225/45/17 ( ͡°ʖ̯͡°) Opony mają dopiero jeden sezon, i planuję zmianę auta szybciej, niż zmianę opon. Jak nie wypali, to się zastanowię :P
@cajar: ja w większości przypadków też nie narzekam. Ale poznańskie skrzyżowania z udziałem torów tramwajowych (czyli dość duża część) to jakaś pomyłka
@a-lexis: Na pewno znacznie wygodniejsze dla pasażerów z tyłu. Poza tym bardzo podobne, bo to ten sam samochód, tylko rozciagniety. Całokształt konsoli centralnej podoba mi bardziej, ale to już kwestia gustu. Ogólnie świetny samochód za te pieniądze, jeśli ktoś nie ma umysłu ograniczonego do znaczków ( ͡°͜ʖ͡°) I nie kupuj samochodu, którym jeździła wcześniej kobieta - straciłem ostatnio przez to ze 3k (╥﹏
@fortySeven: ale lipa... ale jak byś sam wymieniał to był zaoszczędził pewnie koło kafla.. najdroższa jest robota mechaników... i dziwne ze tak nagle padło az jestem w szoku...
@a-lexis: Na pompie bym zaoszczędzil niewiele, bo mechanik wziął grosze. Za robotę przy nagrzewnicy zapłaciłem masę kasy w stosunku do ceny samej części, ale tam trzeba było rozebrać do zera calutkie wnętrze. Zresztą gdzieś w moich wpisach jest zdjęcie, możesz zobaczyć ( ͡°͜ʖ͡°)
#pokazauto
@fortySeven: tak jest git (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) szkoda, że to tylko płytki
@crk11 dokładnie, przy tym profilu musiałoby być 18, albo nawet 19 cali... ale tych felg nie robili w tym rozmiarze niestety
Opony mają dopiero jeden sezon, i planuję zmianę auta szybciej, niż zmianę opon. Jak nie wypali, to się zastanowię :P