Aktywne Wpisy

BurzaGrzybStrusJaja +1400
Znalezisko o zawiadomieniu CBA w sprawie dopłat do kredytów usunięte z wykopu!
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
źródło: spadlozrowerka
Pobierz
prawiczek92 +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#moderat #muzyka #muzykaelektroniczna #ambient #minimal
Na wykopparty tyż zdążyłem :>
@kwiatencja:
@Xonar:
Moderat jak zawsze nie zawiódł, ale był to mój jeden z najgorszych koncertów.
@naughty_soul:
Dojechaliśmy do DCC z kumpelą na styk. Taksiarz nawet nie wiedział gdzie to i co to, ale w końcu trafił po nawigacji i skasował jakieś 30 PLN.
Widok tego betonowego klocka mnie rozbawił, w sensie DCC. W szatni już nie mieli numerków, ale walić, to nie problem.
Piwo za 8 pln, które miało 3,5-4% - masakra. Ale najbardziej mnie dziwiło jak wielu łapczywie i twardo stoi w kolejce po ten "napój", a potem z conajmniej 2 plastikami tego szajsu na osobę, próbuje wciskać się w tłum, a koncert już leci. Widok chłopczyka, który przez przypadek wylał pół zimnego "piwska" za kołnierz jego koleżanki był po prostu bezcenny. Potem tylko słabe tłumaczenia typu "mnie
@duncanRebel: nie lepiej Uberem?( ͡° ͜ʖ ͡°) fakt, dziwne towarzystwo, ale takich się spodziewałam, patusy, faceci, którzy wyglądają jak kobiety, kobiety wyglądające na mężczyzn, plecaczki z tyłek i superstary, ludzie kołki, ludzie z fochem i inni:D niech sobie tam będą jacy chcą, nie miało to wpływu na moje
Zamówiłem pierwsze lepsze korpo taxi, bo chciałem na pewno dojechać na
Tu się spozniłam jeden utwór, przyszłam na New Error (przez parking i przez niepotrzebne stanie po numerek :d) W sumie z tym numerkiem na dobre wyszło bo dałam kurte za kotare i