Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +112
Z dziwnych sytuacji to wykreślili mnie z rekrutacji przez miejsce zamieszkania.
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
badreligion66 +289
Pierwszy raz na wykoparty i nie żałuję! Warto było przybyć z Warszawy do Wrocka na grupowe wyjście z piwnicy. Gdybym miała wymieniać wszystkich z nicka to musiałabym was wypisywać godzinami - wszystkim wam dziękujemy za fajną zabawę! #kontrolny z cytrynką, dołączanie się do śpiewania karaoke, kibicowanie w licytacji włosów podczas dekucingu i następnie na koniec podcinanie końcówek aby @KhorneFlakes wyglądał jak ludzie, WYGRANY BEERPONG - bez mojego Mężczyzny @Invisible22 i waszemu kibicowaniu byłoby to niemożliwe - dziękujemy!, atencyjne plusy (uratowały się dwa!) a fanty będą przechowywane niczym relikwie.
@Browin - żubróweczka smaczniutka, a piwko stoi w lodówce (jedno oddaliśmy aby jeszcze jedna osoba spróbowała tych łakoci) :3
WARTO BYŁO
Widzimy się na następnych!
~Kolorowa Hannah
#wroclawskiewykopparty #wykopparty #pijzwykopem #cotahannah
@Warszawianka_01: Tylko tyle się uratowało :P
@Hannahalla: O, czyli śląska ekipa rozpoczęła nową tradycję? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ostatnio w Ministerstwie w Katowicach niektórzy zapitę potrzebowali, to zasugerowałem, że można dziabnąć jak tequilę i kilka rundek poszło.
Komentarz usunięty przez moderatora
@ZaczynamOdNowa: @DennisRozrabiaka: Nie zbierali, tylko @Browin wręczył w łapki :D Magia :D
Ja wyniosłem tylko nowe znajomości, ale jakie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)