Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki zakochałam się :3 nie mam komu tego powiedzieć, a mam ochotę krzyczeć to na całe miasto, zaczepiać ludzi na ulicy żeby im o tym opowiedzieć :3 on jeszcze nie wie i pewnie się nie dowie, bo jestem strasznie nieśmiała, pewnie nic z tego nie wyjdzie, ale to nic, bo uwielbiam to uczucie i to jak bardzo cieszy mnie każdy szczegół, każda rozmowa :3 dzisiaj na niego wpadłam na ulicy i do tej pory myślę o tym jak fajnie że go zobaczyłam :3 gimbusiarsko to brzmi, ale ojezu, jest idealny :3 trzymajcie kciuki mireczki!

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 18
czeperkiw: Ehh pisze tu bo mam zal do rodzicow ze sa chyba glupsi ide mnie. Mam #!$%@? zal bo ojciec troche pil a mama jest bardzo koscielna i niszczy to chyba nasze wiezi bardziej niz alkoholizm ojca..
Po prostu kase czas i energie mogli wladowac w nasz rozwoj, lekcje plywania, jezyki i bylibysmy teraz kims i nie mieli pod gorke przy szukaniu pracy. Jedyne co od nich chce to pieniądze, nie
OP: Anon: nie, nie, znam go już dłużej :) im dłużej tym mocniej to czuję.

@Asterling: ale tak po prostu mu powiedzieć? To nie przejdzie :/ zwłaszcza, że jeśli nic między nami nie wyjdzie, to chcę się z nim dalej przyjaźnić, a po czymś takim to już nie będzie możliwe...

@Izabela_Wokulska: też bym chciała żeby to było z wzajemnością :/

To jest anonimowy komentarz.
Ten komentarz został dodany przez
cholerkajasna: > dzisiaj na niego wpadłam na ulicy i do tej pory myślę o tym jak fajnie że go zobaczyłam

@AnonimoweMirkoWyznania: Gdzie, przy bankomacie?
A tak serio to zazdroszcze. Ile ja bym dał zeby mieć dziewczyne, która wypełniałaby moją pustke. Weekendy są tak bardzo wujowe ze czlowiekowi nic sie nie chce.

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
Wołam obserwujących: