Aktywne Wpisy

MisterMinister +907
Właśnie zadałem pytanie do UOKIK odnośnie terminologii używanej przez serwisy wypożyczające gry na licencji na czas nieokreślony (steam). Mianowicie czy w przypadku gdy nie jesteśmy faktycznym właścicielem licencji na daną kopię to czy sklep ma prawo wykorzystywać taką terminologię (zakup, sprzedaż, kupno). Ostatnio czytałem artykuł gdzie steam jawnie potwierdził że konto i licencje nie podlegają dziedziczeniu, co według mnie jest sprzeczne z terminem zakup, ponieważ zakup wiąże się z prawem do posiadania,

Samariel +1385
źródło: GQBgNFIXgAExa1d
Pobierz

źródło: comment_w8LNIXpi3Te2JeC2MIR7IPwRL9T4Pagj.jpg
Pobierzźródło: comment_p6bNyQ2JZJKrSDCLrSsWztIpzc5zgQ35.jpg
Pobierzźródło: comment_6bKoCV9QMxUFvArCPJDuTbQfGpp5dYSH.jpg
Pobierzhttp://www.dw.com/pl/reporterzy-bez-granic-wolno%C5%9B%C4%87-prasy-w-polsce-coraz-mniejsza/a-19201084
Czyli laptop Latkowskiego się nie łapie ale "dobra zmiana" w mediach już tak. Ranking dotyczy w przeważającej części okresu, w którym rządziła Platforma Obywatelska ale w raporcie to wydarzenia dziejące się za rządów PIS są
@tetradon777: ten argument jeszcze bardziej mnie odtrąca od tego całego rankingu
źródło: comment_X4dOE7Gy8bomejaFaJASuhx7DyrdCw8J.jpg
Pobierz@tell_me_more: no a ja się pytam: Jaki spadek zaliczyliśmy po wejściu ABW do redakcji wprost i podsłuchiwaniu dziennikarzy, a jaki po wymianie kadr w TVP. Czy TVP jest jedynym wyznacznikiem wolności mediów w Polsce? Ja nie wiem, wchodzę na GW, Na Temat i
@tell_me_more: a wiesz czemu pracował 3 lata w TVP? Bo PO swojego człowieka do TVP czyli Brauna wprowadziła dopiero w 2011 roku
@lubie_jesc: