Aktywne Wpisy
Tja88 +48
fabcio93 +126
Co mnie w pływaniu irytuje najbardziej, to ogrom konkurencji. Nic dziwnego, że Phelps z każdych igrzysk przywoził worek medali, skoro miał po 10 dystansów w 8 stylach, do tego sztafety i w ogóle. W większości dyscyplin mimo wszystko jedna próba, noga się powinie i widzimy się za 4 lata.
#paryz2024
#paryz2024
Pytanie związane z #seks #zwiazki #rozowepaski Jak wy, różowe, zareagowałybyście, gdyby wasz partner chciał w łóżku z wami poeksperymentować i zwierzył się, że chce spróbować peggingu czyli seksu analnego z dominującą kobietą i facetem jako stroną uległą? Wiadomo, że może to być zaskoczenie, w dodatku w naszym kraju panuje stosunkowo mała świadomość seksualna oraz wciąż dobrze się mają tematy tabu. Bardzo chciałbym spróbować takiego seksu a nie jestem w stanie przewidzieć jaka byłaby reakcja różowych na taką prośbę.
Tak, tak, ib4 OP to pedał - nie, nie pociągają mnie mężczyźni, jedynie kobiety jako strona dominująca i stulejarze kwestionujące w komentarzach moją heteroseksualność nigdy nie doświadczą przyjemności płynącej z masażu prostaty, której nie osiągną pozostając w sferze swoich klasyków i orali raz na ruski rok.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://p4nic.usermd.net ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Jeśli laska ma otwarty umysł, to nie będzie miała problemu, by przynajmniej spróbować. Jeśli nie ma otwartego umysłu, to powie, że jesteś zboczeńcem, pedałem, etc. Jeśli nie ma otwartego umysłu, to ją rzuć, bo nie warto być z kimś takim w bliskiej relacji.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Magromo
To jest anonimowy komentarz.