@kuraku: Powodzenia dla różowej jutro ;p No ja tez wziąłem jeden na próbę przed chwilą.... i nie jestem aż tak wybredny w kwestiach smakowych, bo jak dla mnie to nie jest zły.
@kuraku: Powodzenia dla różowej jutro ;p No ja tez wziąłem jeden na próbę przed chwilą.... i nie jestem aż tak wybredny w kwestiach smakowych, bo jak dla mnie to nie jest zły.
@Dahald: Ogólnie jak biegam rekreacyjnie to nie używam tego typu rzeczy, kiedyś od taty (SPORTOWY ŚWIR) wziąłem na próbę (ale to innej firmy) i nawet spoko sprawa. Także jak dzisiaj byłem odebrać pakiet to cebula się we mnie odezwała i trochę sobie wziąłem ( ͡°͜ʖ͡°) YOLO
Pogoda przeszkadzała mocno.... ale tyko przy wstawaniu i na starcie, po 100m była już niezauważalna a nawet zapewniała dobre chłodzenie i wilgotne powietrze :D Ogólnie bardzo fajna reakcja ludzi dopingujących praktycznie przez całą trasę mimo deszczu. @sirpingus: Mam nadzieję, że odgłosy biegu nie przeszkadzały Ci w piwniczeniu. Życiówka zrobiona, 2h pękły. Jestem mega zadowolony. A Wy?
#bieganie #biegajzwykopem #polmaraton #poznan
Powodzenia :)
Miłego paraliżowania Grunwaldu i tamtej zachodniej części miasta.
http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=2610
@Dahald: @asdmjs: @Turambetto: @SamSieZakop: @mroznykasztan: