Wpis z mikrobloga

Mirunie, jak u was wygląda zużycie snusa ? Na ile wam starcza puszka ? Ile dziennie ?

I przy okazji, pojawiły się białe snusy, ale nie po prostu w suchych woreczkach ale całkiem białe, z białego tytoniu. Wiecie może na czym to polega ? Czy to nie są po prostu aromaty smakowe z dodaną nikotyną ? Na snusmarkecie piszą, że są produkowane z białego tytoniu, cokolwiek miałoby to znaczyć. Tak to wygląda:

#snus
a.....z - Mirunie, jak u was wygląda zużycie snusa ? Na ile wam starcza puszka ? Ile ...

źródło: comment_QlzTz7Rt8E9qFRvcRmpiXMtX0zUugrbZ.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@skafa2: Snusmarket wysyła w ciągu jednego-dwóch dni, wysyłają z Polski więc idzie też szybko i wybór mają w miarę dobry. Z northernera idzie z 2 tygodnie :) Wpadnij do Szczecina to Cię czymś poczęstuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ajakmyslisz: jestem uzależniona od snusa już 6 rok. Białego snusa jeszcze nie widziałam u nas w sklepach. Epok nie jest... najsmaczniejszym snusem w mojej ocenie. Wiesz ile jest mg tytoniu w tej paczce?
  • Odpowiedz
@gingerbread: Jak bym brał tylko snus to pewnie też by mi tyle szło. Ale ja oprócz snusa to jest epapieros, tytoń do żucia i okazyjnie sobie skręcę papierosa.

Ty chociaż masz taniej, ja muszę płacić ponad 2 dyszki za puszkę :(

Swoją drogą, przy takim zużyciu jak Ty to najlepiej wychodzi mocny nieporcjowany.
  • Odpowiedz
@ajakmyslisz: Panie, co to jest 2 dyszki za puszkę, ja płacę 86 NOK za puszkę czyli około 40 zł :D Mi starcza na 6-7 dni. Najbardziej polecam The Lab ale ostatnio zakochałem się w General G.3 Mint...
  • Odpowiedz