Wpis z mikrobloga

Mireczki, czy jesteście w stanie powiedzieć mi cokolwiek o #cb marki Thunder, model CB-05? Generalnie wyczułem takie bardzo tanio, ale nie potrafię nigdzie znaleźć recenzji/opinii na jego temat.
#kiciochpyta
  • 9
@Drail: Ło kurde, nie spodziewałem się odpowiedzi po takim czasie. Możesz rozwinąć czemu nie brać? Miałeś z tym do czynienia?
@Del: Nie wiedziałem że ktos się udziela pod tym tagiem :) Jest to bardzo słabe radio, pokroju cobry s19, kupujesz tylko radio? Czy antenę też? Ile Chciałbyś wydać?
@Drail: Tylko radio. Antenę mam. Z Presidenta. Ojciec kiedyś kupił, po jakimś czasie wymienił na dłuższą i ta stara została dla mnie.
Ogólnie to potrzebuję niedrogiego radio, na okazyjne wypady poza miasto. Dlatego się tym zainteresowałem.
@Drail: Wygląda obiecującą. Przyjrzę się temu bliżej. Po długim weekendzie mam zamiar przejechać do sklepu z tego typu sprzętem. Dzięki.
@Drail: Nowy Elektronik w Tychach. Jest jeszcze jeden sklep - Pro Audio. Gościu też ma dość sporo sprzętu i cieszy się całkiem dobrą renomą.
@Del: To się nie wypowiem, bo nie znam sklepów. Kiedyś mnie kręciła radiokomunikacja, teraz już wypadłem z obiegu. Ale pewne rzeczy się nie zmieniają ;)