Wpis z mikrobloga

#epapieros
Jestem dumny z siebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Znajomy z pracy który kopci gdzieś około 1,5 paczki marlboro czerwonych a pali ogólnie od jakiś 30lat
już tydzień jedzie na moim kangerboxie, który walał mi się w torbie odkąd zakupiłem joytech i griffina.
Pociągał czasem ode mnie i jakoś mu zaczęło smakować, więc upędziłem mu soczków bo moje 3mg stanowczo za słabe. I już tydzień jedzie na 18mg bez dopalenie w postaci zwykłych fajek
  • 10
  • Odpowiedz
aczki marlboro czerwonych a pali ogólnie od jakiś 30lat

już tydzień jedzie na moim kangerboxie, który walał mi się w torbie

@muak47: Bieda zmusza do e-papierosów, to jest g, zwykły substytut, tak samo jak byś był dumny z jedzenia margaryny zamiast masła
  • Odpowiedz
iększość ludzi używa ich nie z biedy a po to, żeby rzucić obrzydliwe, rakotwórc

@Waspin: to nie jest żadne rzucanie palenia, tylko #!$%@? margaryny zamiast masła, aby mieć namiastkę tego co wcześniej
  • Odpowiedz
@i_love_poland: Szkoda takim jak ty odpowiadać, ale dzięki e-papierosowi po 10 latach palenia zwykłych i 2 latach epapierosów od tygodnia w ogóle nie "palę" już liquidów nikotynowych, ale oczywiście ty wiesz lepiej, że to wcale nie pomaga. @muak47: i bardzo dobrze, ja kiedyś próbowałem przekonywać, ale mi się odechciało, ale jak ktoś spyta to chętnie coś doradzę.
  • Odpowiedz
@i_love_poland: E-papieros - własne samogony
Papierosy - shag. Tytoń od ruskich 0.5 kilo za 40 zł i gilzy 5000000 sztuk za 5 zł.

Argumenty to Ty masz :D Bieda zmusza palaczy do kręcenia własnych fajek i trucia się gównem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz