Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
sildenafil +11
Kiedy mówili o „uśmiechniętej Polsce „ mieli na myśli śmianie się z poniżania i torturowania swoich przeciwników politycznych w aresztach wydobywczych.
Na zrzucie ekranu poniżej: aresztowany ksiądz powiązany z FS opowiada portalowi Wpolityce jak go traktowali bodnarowcy w areszcie
#bekazpo #usmiechnietapolska #dyskryminacjamezczyzn #polityka #bodnar #prawaczlowieka
Na zrzucie ekranu poniżej: aresztowany ksiądz powiązany z FS opowiada portalowi Wpolityce jak go traktowali bodnarowcy w areszcie
#bekazpo #usmiechnietapolska #dyskryminacjamezczyzn #polityka #bodnar #prawaczlowieka
#heheszki #premierleague #pilkanozna #kibice
"Imeh gamoniu jeździłeś kiedyś na słoniu" wyborcza miała ból dupy ;__;
xD
Piłkarskie trybuny mają ostry klimat :D
@Red_Devil: Dość świeża kompilacja, trochę brakuje tych starych przyśpiewek. :)
@Staxu: Pewnie, że są świetne przyśpiewki ale kompilacji nigdy nie widziałem. Ale tu masz najczęściej śpiewaną w Lubinie. I przy okazji wołam @appylan ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@appylan: @Kristof7: ale akurat kiełbę to macie jedną z lepszych w Polsce na stadionie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nasi kibice są jednymi z bardziej zaangażowanych w Europie. Jeździmy na wyjazdy, robimy oprawy, prowadzimy dopingi nawet na meczach z ogórkami. Taki doping niesie drużyne. Chcieli u nas zrobić piknikowisko jak w anglii, ale to już nie jest to samo. W Polskiej ekstraklasie na mecze przyciąga jedynie atmosfera na trybunach.
https://www.youtube.com/watch?v=SS0Txv2YEUQ
Tych brakuje:
"He'll shoot, he'll score, he'll eat your labrador, Ji Sung Park, Ji Sung Park"
"He's ball, he's game, we cant pronounce his name, russian lad, russian lad!"
Ostatnio Zagłębie wsadza różne rzeczy w gębę, to też jest stały punkt meczów z udziałem tej drużyny.
Pamiętam swego czasu Górnik Zabrze w meczu z Zagłębiem Sosnowiec (chyba) sprytnie
His naaaaame is a shooop
His naaaaaame is a shoooop
Lennel John-Lewis
HIS NAME IS A SHOP XDDDDDD