Wpis z mikrobloga

Wszystkie zainteresowane Mireczki koncertem #rammstein pewnie wiedzą, że jutro o 10:00 rusza sprzedaż biletów, i tu pojawia się moje pytanie, czy jest już jakaś zorganizowana ekipa? Pytam bo warto kupić bilety w jednym sektorze. Wpisujcie się pod tym wpisem, kto będzie jutro kupował bilety.
  • 20
@EndriuGolara: Ja najpierw zobaczę jakie miejscówki za jakie ceny bo 179zł to gdzieś w #!$%@? daleko na trybunach będzie. Pod barierki się nie pcham bo raczej nie przetrzymam całego festiwalu, Limp Bizkit mnie szczerze nie interesuje i dla samego R + bym pojechał. Dlatego to jest ogromny minus festiwali, coś czuję że pojadę dopiero na dedykowany koncert promujący nowy album, bo to czy zagrają wtedy w Polsce to pytanie retoryczne.
@vagner: ja lubię Limp Bizkit, BFMV i R+ więc forma festiwalu mi nie przeszkadza, jedyne co to nie mam jak kupić biletów, nie mam konta bankowego ani nic innego, a nie mam serca żeby prosić mamełe żeby czekała na punkt 10 i próbowała kupić bilet
@vagner: właśnie tego też się obawiam ale fakt, że koncert mam na miejscu kusi mnie bardzo. z drugiej strony jak miejsce na trybunach z bardzo słabą widocznością ma być w cenie 179zł a płyta grubo powyżej tej ceny to chyba też odpuszczę tym razen.
@miss_alice03: 179zł gdzieś w #!$%@? daleko, przy czym w hali 220zł i masz prawie barierki jak się dopchasz, no i lokalizacja bo musiałbym brać 2 dni wolnego żeby dojechać do Wrocławia i wrócić.
@miss_alice03: Nie było mi dane, w 2005 byłem gówniarzem w podstawówce, 2009 i 2010 brak funduszy bo gdzie rodzice dadzą mi 200zł na R+, 2011 fundusze może i były ale termin w ogóle nie pasował, 2013 fundusze i czas były i koncert 120km ode mnie ale to festiwal więc zrezygnowałem.