Wpis z mikrobloga

• 133
Nominuję #spotify do złotego klocka za najgorsze reklamy, jakie mogą być.
Aż żal dupę ściska, kiedy co trzy piosenki pakują Ci 3 reklamy o "Maćku" i jego muzyce.
Czas zacząć kupować premium za złotówkę.

#oswiadczenie
  • 67
  • Odpowiedz
  • 0
@csmrex: a daj spokój... Tutaj ta babeczka i facet z reklam to jakieś apogeum złego PRu i marketingu.

Zna ktoś może sposób jak sobie na własnym koncie wstawić za darmo lub po taniości premium, kiedy wszystkie okresy próbne już wykorzystałem?
  • Odpowiedz
@Vister81: jak szkoda Ci 20 zł za premium (które jest warte swojej ceny), to cierp biedaku xD idź sobie zrobić nowe konto za złotówkę, bo szkoda wydać tyle hajsu przecież
  • Odpowiedz
@Vister81: masz tej ez opcje rodziną. Ją tak z kumplem zrobiłem i płacimy tylko po 15 miesięcznie. jak znajdziemy kolejna osobę będzie jeszcze taniej. :)
  • Odpowiedz
@Vister81: chyba Cię pogrzało. Jak uważasz, że to są złe reklamy, to posłuchaj np. PR trójki. Zaraz posłuchasz o gazach, upławach z pochwy czy wzdęciach, to z radością wrócisz do maćków.

Wytłumacz mi lepiej co znaczy premium za złotówkę, przecież jest za 19 pln.
  • Odpowiedz
@Precypitat: To są złe reklamy, ale nie chodzi tu o treść tylko o jakość wykonania.
Są źle zmontowane, źle nagrane, głosy są irytujące.
Nie wiem jak teraz, ale jak była przez kilka miesięcy reklama spotify na xone. To w jej środku był fragment gdzie ktoś źle powycinał głos i powtarzała się fraza coś w stylu "(...)teraz możesz. eraz możesz słuchać swojej(...)". Takie niedoróbki potrafią wkurzyć o wiele bardziej niż to, że
  • Odpowiedz