Aktywne Wpisy
chwilowypaczelok +34
Canova +37
Piękny przykłąd bycia owcą, albo jeszcze bardziej baranem którego można golić a on jeszcze się cieszy xD
Skoro ktoś zbiera pieniądze na respirator a ja je wpłacam to wpłacam z przekonaniem że 100% KWOTY IDZIE NA TEN RESPIRATOR a nie tylko 5% bo pozostałe 95% musi iść na utrzymanie POTĘZNEJ FUNDACJI z dziadkami ciotkami i córkami w zarządzie.
Czy pojawia się podczas zbiórki jakakolwiek informacja że wpłacone pieniądze tylko w części zostaną
Skoro ktoś zbiera pieniądze na respirator a ja je wpłacam to wpłacam z przekonaniem że 100% KWOTY IDZIE NA TEN RESPIRATOR a nie tylko 5% bo pozostałe 95% musi iść na utrzymanie POTĘZNEJ FUNDACJI z dziadkami ciotkami i córkami w zarządzie.
Czy pojawia się podczas zbiórki jakakolwiek informacja że wpłacone pieniądze tylko w części zostaną
Piątek 01.04.2016 #mikromodlitwa
Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, tradycyjnie już zapraszam do zostawienia intencji w komentarzach. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
Grafik
https://docs.google.com/spreadsheets/d/19eiNIgkMfHcPoQXkQpcVl_PSzH1tjwl7ZB-K7soROZo/edit#gid=986184134
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem. Chyba że się pali ( ͡º ͜ʖ͡º).
Dzisiejsze będą oczywiście na sobotę.
Z Bogiem!
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Proszę również o modlitwę za mnie, za moje zdrowie żebym się jutro lepiej czuł, oraz żeby mi głoszenie dobrze poszło i było w nim jak najwięcej Boga a jak najmniej mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Alleluja!