Aktywne Wpisy

Szukałem ukrytych kamer w mieszkaniu(mam problem z sąsiadem z dołu, zboczonym psycholem). I chyba udało mi się zrobić dwa zdjęcia, czegoś co wygląda na szpiegowską/złodziejską kamerę(w komentarzu, szukałem apką Hidden Camera Detector Gold, funkcja Lens Detector, zawył alarm). Zrobiłem też kilka zdjęć miejsc, gdzie podejrzewam mogły znajdować się otwory w podłodze. I na jednym z nich jest coś co zmroziło mi krew w żyłach. Jeżeli jest to kamera to gratuluję twórcy pomysłowości

Itslilianka +1

Miraski. Mam 2 bezprzewodowe mikrofony AT-306. Chciałem się pobawić w karaoke, ale za cholere nie potrafię podłączyć tego aby działały na 2 różnych kanałach. W opisie aukcji był dopisek o 'możliwości pracy na 2 czestotliwosciach' :(
Bo pewnie odbiornik może działać tylko na jednej częstotliwości naraz (ma jeden tor odbiorczy).
* Mikrofony działają na różnych częstotliwościach, dlatego można je używać razem lub osobno.
Czyli to nie wyklucza wcniśnięcia mi jednokanałowego odbiornika? Toć to bezsensu sprzedawać coś pod karaoke na 1 kanał