Wpis z mikrobloga

@Polska5Ever: Być może przez ten okres można byłoby zrobić więcej. W początkowej fazie zależało mi na zrzuceniu wagi i pozbyciu się brzucha. Zrzuciłem w sumie 10kg i pozbyłem się brzucha, który był moją zmorą :)
Ogólnie nie chcę wyglądać jak dzik, taka sylwetka mi się bardzo podoba, Mam w planach jeszcze troszkę zrzucić BF i rozbudować klatkę (ogólnie popracować na górą). Na siłowni spędzam godzinę, nie dźwigam wielkich ciężarów bo
  • Odpowiedz
@worldmaster: Przede wszystkim zrezygnowałem całkowicie z napoi gazowanych, gdzie w moim przypadku piłem nawet 2l dziennie Coli ( ͡° ͜ʖ ͡°), słodycze również ograniczyłem praktycznie do zera (chociaż dwa razy w miesiącu coś tam sobie zjem) wcześniej codziennie coś słodkiego jadłem. Odnośnie diety to nie będzie nic oryginalnego. Staram się jeść około 120g białka dziennie. Ogólnie to jadam filet z kurczaka, ryby w każdej postaci, jajka,
  • Odpowiedz
80kg 5 serii po 5 powtórzeń, nie wiem czy to dużo czy mało

@zapomnialem007: moja kobieta doszła do 80x1 robiąc martwy pierwszy raz, ale ona ma silne pośladki. nie nabijam się tylko daję do porównania. 1xBW, to żaden ciężar jeśli ten kontekst by Cię interesował.
  • Odpowiedz