Wpis z mikrobloga

Ktoś poleci providera internetowego ? Rozważam tak na prawdę toya lub orange supernova. Ktoś ma jakieś doświadczenia w okolicach Rydza/Kilinskiego/ Przybyszewskiego/ Tatrzańska jeśli chodzi o internet ? Prosiłbym o jakieś informacje na temat tej nowej usługi Orange supernova.
#isp #lodz #toya #orange #netia
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@l1ght: Imo toya obecnie już się "wyrobiła" i po ostatniej fazie problemów, żadnych padnięć nie zalicza. Nawet jak 3/4 miasta nie miało prądu toya działała cały czas. Dodatkowo jeśli tradycja będzie trwać to w okolicach czerwca każdy pakiet będzie podniesiony o jeden w górę.
  • Odpowiedz
@epll: Miałem toye, przez rok w innym miejscu i byłem niezadowolony przez pierwsze pół roku, potem już było ok. Chciałbym jakąś opinie na temat tej nowej oferty Orange.
  • Odpowiedz
  • 2
@l1ght: Jestem w sieci Toya od lat i uważam, że jest godna polecenia. Może cenowo nie jest jakaś szałowa, ale praktycznie co roku podnoszą prędkość pakietu bez podwyżek cen. Mam u nich telewizję, internet i telefon stacjonarny(pakiet tego wymagał). Wszystkie usługi na duży plus. Biuro obsługi klienta jest zaskakująco pomocne ;)
  • Odpowiedz
@l1ght: Jeśli masz wybierać pomiędzy trzema to raczej Toya trzyma poziom. Orange jest słaby nawet jeśli by Ci PONem weszli do domu a o Netii to wolę nie mówić.
  • Odpowiedz