Aktywne Wpisy
sky5 +61
Zauważyłem, że część wykopków znalazła sobie nowego głównego wroga. Jeszcze kilka dni temu był to Krzysztof Bosak, ale teraz jest to Stanowski.
Wystarczy, że ma swoje opinie i nie liże tam gdzie "powinien" i to wystarczy, by znaleźć się na celowniku.
Stanu, rób to co robisz do tej pory, mocno Ci kibicuję ✌
#kanalzero #konfederacja #polityka #bekazlewactwa
Wystarczy, że ma swoje opinie i nie liże tam gdzie "powinien" i to wystarczy, by znaleźć się na celowniku.
Stanu, rób to co robisz do tej pory, mocno Ci kibicuję ✌
#kanalzero #konfederacja #polityka #bekazlewactwa
grzechu1999 +645
![grzechu1999 - Nikt mnie nie zmusi do płacenia za skóry #biedronka #jedzenie #handel](https://wykop.pl/cdn/c3201142/56b3a11b5027b829ce574718cb8dc5d1834978fd3bbe08d7a772cacbcd2740dd,w150.jpg?author=grzechu1999&auth=77f1d2937c3bdc4a7419fa277a51deab)
źródło: asdasdsadu
Pobierz
Do wygrania:
1 miejsce - gra Loża Szyderców
2 miejsce - Dodatek do Loży +
3 miejsce - [Dodatek do Loży] +
oraz kilka kubków które rozlosujemy wśród reszty uczestników
+ - uczestnik sam wybierze dodatek :)
#tonaszydery wraca z tymi samymi zasadami co ostatnio. Czyli plusy mireczków będą głosami, a punkty będą przydzielane w zależności od zajętego miejsca.
Tzn:
1 miejsce - 10 pkt
2 miejsce - 9 pkt
3 miejsce - 8 pkt
Itd. do 10 miejsca.
Po każdym dniu punkty będą podliczane i publikowane pod tagiem #tonaszyderywyniki tak aby nie zaśmiecać głównego tagu.
W przypadku takiej samej ilości plusów pierwszeństwo ma osoba, która wrzuciła odpowiedź jako pierwsza. Można dodawać dowolną ilość odpowiedzi, najlepiej punktowana będzie brana pod uwagę. Przy każdej zabawie, ja jako sędzia, daję 5 dodatkowych punktów za moim zdaniem najlepszą szyderę.
#lozaszydercow #tonaszydery #heheszki #grybezpradu #konkurs #glupiewykopowezabawy
źródło: comment_71thGHPjv2eBgeglSjbvxjZ1ISuvflAJ.jpg
Pobierz( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°
źródło: comment_IikchqeVEXagxmFrXiH88xdkxhVx9wqd.jpg
Pobierzźródło: comment_ZpzL6aAt3Pby4kZYiROvoO1cEHT3MyvZ.jpg
Pobierz#offtop
Zauważyłem, ja nawet splusować nie mogłem
#brechtbreakerpsuje
źródło: comment_yttC8Pb4iRPhVA7HMNhpyWA0RnQhlx45.jpg
Pobierzźródło: comment_kTwPo3p1455KFRdhrHiV1p8IWr2rUSD6.jpg
Pobierz(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_w6uTwlKIjP8HE1AGL88AfVm4TnKRTHhs.jpg
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_jV3rBinFlKSBimNNbblgXHpdxXNRzrhP.jpg
Pobierzźródło: comment_tfxWAebWoSRQFTcR5CZwdCE32YyQ2DuY.jpg