Wpis z mikrobloga

@sokuwln: A jak sprawiłeś, że pasek "wszystkie aplikacje" jest na samym dole? U mnie pojawia się tuż pod linią ostatnich aplikacji. I co to za apka pogody?
@susuke15: oficjalna aktualizacja, dopiero drugi dzień u mnie więc na wnioski za wcześnie, na tę chwilę jedyne co mogę powiedzieć to to, że nie żałuję zmiany, jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@G-bk: aplikacja puste kafelki, ustawiasz ich tyle, żeby pasek był na dole, albo nawet zniknął
@sokuwln: O, fajnie. Przyda się do zakopania gdzieś nisko spotify, bo aż razi po oczach przy 100% przezroczystości kafelków. Dzięki ()
@susuke15 Ja się trochę zraziłem na początku, bo działał wolno ale tylko przez kilka godzin jak wszystko aktualizował. Później tylko na plus, bateria trzyma dobrze i duży plus za Edge, które według mnie działa o wiele lepiej w porównaniu do poprzedniego explorera; o
@G-bk: nie nie, z muzyką zostało bez zmian, jeśli chodzi o edge również się zgadzam. u mnie jeszcze ta kwestia, że wczoraj aktualizowałem do 10, dzisiaj rano wpadła jakaś nowa aktualizacja, która wydaje mi się, że ustabilizowała dobre wrażenie z dychy, polecam @susuke15
@sokuwln: Może wcześniej działało to tak wolno, że muzyka nigdy nie zdążyła się włączyć, ale na pewno dało się kliknąć pauzę podczas gdy ktoś dzwonił, teraz się nie da ( ͡° ʖ̯ ͡°)