Wpis z mikrobloga

#tibia #tibiazwykopem #valoria

Pozdrawiam mirków profesji wszelakich ( ͡ ͜ʖ ͡)
Jestem z nieco starszego pokolenia, co 10 lat temu bał się na poziomie 30tym zbliżyć do smoka, po OTSach się wyrobiłem \:D/ i od jakiegoś czasu pogrywam na RL Tibii.

Tak więc miałem możliwość, by się uradować na widok pierwszych bohów a nieco wcześniej, z pierwszego itema z crown seta.
Już wcześniej były wpisy o ekipie na Valorii, ale delikatnie się sypnęło, mamy ze 3-4 osoby i chętnie przytulilibyśmy kogoś nowego , tak więc zapraszam na Valorie ^^ Wbić 50 to nie problem, a można będzie pofruwać na jakichś wymagających potworkach ʕʔ (nadal jara mnie zabicie DLa)
Amasugiru - #tibia #tibiazwykopem #valoria

Pozdrawiam mirków profesji wszelakich (...

źródło: comment_VlknuXtcK4cIKeCu63PHPilg9II5420m.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
@Drmscape: Współczucie, niedawno widziałem jak koleś w 3 necro z jednego dostał bohy a z trzeciego Vile Axe ()
Szkoda, że nie mam 60 żeby taska wziąć, miałbym już te 300+ na pewno.
Statystycznie po 500 killach bohy powinny wylecieć tak więc tylko wypatrywać \:D/
  • Odpowiedz
@Amasugiru: No to jesteśmy z podobnego pokolenia ;-) Ja też nigdy wcześniej nie przekroczylem 40lvl, a teraz, po latach wbiłem w 3 miesiące 100 lvl... I ta gra sprawia dużo radości! :-D Pierwszy banshee quest, pierwszy bk quest... Odkrywam grę na nowo :-)
  • Odpowiedz