Aktywne Wpisy
artyom07 0
Czemu w Polsce jest pozwolenie na blokowanie Ukraińskich towarów i tranzytu? Gdzie w tym kraju jest policja i służby? SBU ma namiary na blokujących i oni zostaną rozliczeni za to.
Na zdjęciu ziarno wysypane przez Polaków w Ukraińskim Dorohusku. To jest w Ukrainie wielki grzech zrobić coś takiego jak wyrzucić chleb lub zboże.
Na zdjęciu ziarno wysypane przez Polaków w Ukraińskim Dorohusku. To jest w Ukrainie wielki grzech zrobić coś takiego jak wyrzucić chleb lub zboże.
chwilowypaczelok +26
Test wieku: jeśli to pamiętasz to masz więcej niż 30 lat
Mirki mam do was pytań kilka:
1) czy dużo mieliście dziś pustych losów,
2) czy mieliście kupon 5% ale nie było losu pustego,
3) czy zdarzyło się, że zbrakło wam jajka? jeśli tak to jaki kolor.
Chcę poprawić automat żeby każdemu dodawało poprawnie i przy okazji zrozumieć jak to jest z tymi kuponami 5%.
2. nie
3. nie
Losowałem parę minut po tym jak dodałeś wpis
1. 2x punkty 30, 1x 50
2. nie
3. miałem wszystkie jajka za kolorowane ale nie miałem 3 losów, dodałem starą listę i banglało.
Dzisiaj:
30, nic, 30
Nie dostałem nigdy kuponu 5%. Jedynie raz na początku dostałem kupon 2$ za zakupy 4$.
Na razie nie zabrakło mi jajek z automatu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. jeden pusty
2. miałem kupon 5%, a po nim los pusty
3. zabrakło fioletowego (?) - konkretnie tego: http://www.banggood.com/BlitzWolf-40W-Smart-5-Port-High-Speed-Desktop-Charger-With-Power3S-Tech-For-iPhone-iPad-Samsung-p-976585.html jajka do trzeciego losu, ale wrzuciłeś w komentarzu później ten link zadziałało
1. zero
2. tak
3. nie
1) 30/50/50 brak pustych, wczoraj miałem 2 puste
2) Nie. Zniżki % nie trafiłem nigdy.
3) Nie.
1. zero
2. tak
3. nie
Komentarz usunięty przez autora
30
nic
nic
(╯︵╰,)
2 losowania - 30,30,pusty i 30,30,5%
1) na 6 losowań 6 pustych losów. (z jednego konta losowałem rano, z drugiego wieczorem.
2) nie, wcześniej leciały same punkty.
3) fioletowego zabrakło w 3 losowaniu
2. Nie
3. Na każdym koncie brakowało 2 fioletowych i jednego czerwonego