Aktywne Wpisy

lubaxd +178

Pannoramix +49
Skąd nazwa "Wędrowne Motyle"? Tak funkcjonujemy w przestrzeni już 13/14 lat. Niby to nazwa dziwna. Ale ma konkretną genezę
W najnowszym odcinku na kanale jest to wyjaśnione w ciekawej scenerii na Jukatanie
Przy okazji ciekawostka o banknotach zarówno 50 jak i 100 pesos, które mają na sobie właśnie Wędrowne Motyle, które zainspirowały nas 14 lat temu. Piszę w liczbie mnogiej dziś z szacunku dla mojej drugiej połówki, bez której zapewne to wszystko
W najnowszym odcinku na kanale jest to wyjaśnione w ciekawej scenerii na Jukatanie
Przy okazji ciekawostka o banknotach zarówno 50 jak i 100 pesos, które mają na sobie właśnie Wędrowne Motyle, które zainspirowały nas 14 lat temu. Piszę w liczbie mnogiej dziś z szacunku dla mojej drugiej połówki, bez której zapewne to wszystko

Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kolor języka to kwestia personalna. Ty masz zielony?
Jakby miała czarne włosy to też byś powiedział, że to się myje?
To nie jest żaden nalot ani nic - zwyczajnie ludzie mają w takich kolorach języki.
Tak, wiem trudno pojąć że ludzie się różnią od ciebie, wszak zostali stworzenia na twój obraz i podobieństwo, a zaraz wróć... nie ta bajka.
@brass: Aż otworzyłem zdjęcie w wyższej rozdzielczości. Dalej uważam, że się mylisz.
Biorąc pod uwagę, że nie potrafisz tego w żaden sposób udowodnić możesz uważać sobie co ci się żywnie podoba.
A rozumiem, brak argumentów merytorycznych to jedziemy ad personam. Studiujesz prawo?
No chyba, że trollowanie cię bawi.
Ja atakuję? Przeczytaj swoje posty. 3 razy jeśli to możliwe i odpowiedz sobie na jedno ważne pytanie:
Kto kogo atakuje?