Wpis z mikrobloga

Klient wysłał do nas płytę z xboxa do regeneracji. Niby wszystko spoko ale wysłał ją uwaga... w kartonie po butach a w środku nawalone tyle folii bąbelkowej, że można nią wyłożyć kilka kolejnych paczek dla klientów.

Dzisiaj dzwoni że płyta dotarła do niego i działa ale - GDZJE JEST MUJ KARTUN KCE GO Z POWROTEM!!!!!11

Ogólnie #gownoburza taka przez telefon że do teraz boli mnie głowa. Skończyło się na tym że natychmiast mamy odesłać jego karton z powrotem inaczej idzie na policję.

Co mamy robić? Odpowiedź z największą liczbą głosów wygrywa i wrzucimy zdjęcie.

#heheszki #kiciochpyta #pytanie #czystyubaw

Co zrobić?

• Odesłać normalnie 6.0% (270)
  • Spakować karton po butach klienta w jeszcze większy i obłożyć jeszcze większą ilością folii 74.9% (3366)
  • Propozycja w komentarzu 19.1% (856)

Oddanych głosów: 4492

• 69
  • Odpowiedz
@wooks001: oczywiście że piraty przychodzą nagminnie natomiast z gier które najczęściej naprawiamy to GTA 5 oraz co roku każda nowa odsłona fify. Największy wysyp gier do regeneracji jest zawsze w styczniu kiedy dzieciaki podostają xboxy pod choinkę i nie wiedzą że nie wolno poruszać konsolą podczas pracy.

@shox jak najbardziej. Maszynie nie robi różnicy jaka płyta jest w środku
  • Odpowiedz
@Saragath: to ja spakowałam dla wkurzajacego klienta :)
folia, strecz, taśma
folia, taśma, styropian, strecz, taśma
folia, taśma, karton, taśma
folia, taśma, wiadro, taśma
Strecz, taśma, folia, karton, taśma
jakoś tak to szło
  • Odpowiedz
  • 0
@xgamecenter_pl: Plyta do regeneracji? Potraficie naprawic porysowana plyte za 15zl? Jesli mam orgialna gre to po takiej regeneracji tez bedzie orginalna? Bedzie dalo sie grac przez neta itd.?
  • Odpowiedz
@shox: zapraszamy do Dąbrowy Górniczej jeśli chcesz naprawić płytę od strzała ponieważ tutaj stoi maszyna.

@Negard tak naprawiamy porysowane płyty. Jeśli ją do nas wysyłasz to koszt wyniesie 15 zł. Jeśli na miejscu to 10 zł. I płyta dalej jest ogyginalna po naprawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz