Wpis z mikrobloga

@ZaczynamOdNowa: Musisz sprawić sobie tytanowe protezy rąk które są dokładniejsze i bez problemów otworzysz masło. Pozdro dla mirków ze zjazdu otwieraczy masła w 88r. całe życie z wariatami, kto ma wiedzieć ten wie.
  • Odpowiedz
@ZaczynamOdNowa: W ogóle to zastanawia mnie czemu masło zawsze musi być zawinięte w jakiś gówniany papierek? Czemu standardem nie może być pakowanie masła w jakieś plastikowe pojemniki, żeby człowiek mógł je otworzyć bez #!$%@? sobie rąk, żeby nic się nie rozrywało i nie rozpływało po całym blacie jak chwilę postoi? Jest jakieś racjonalne uzasadnienie, dla którego masła pakuje się w te cholernie niepraktyczne papierki?

PS: Tak, widziałem masła w plastikowych
  • Odpowiedz
  • 5
Najgorzej jak się w krówkę wkręci papierek. Najczęściej muszę jeść ze skrawkami tego pergaminu.
  • Odpowiedz
@Khroux: EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I MASŁO BĘDZIE MOŻNA OTWIERAĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI I NA PRZYKŁAD UPUSZCZĄ MASŁO NA PODŁOGĘ
  • Odpowiedz