Wpis z mikrobloga

#pcmasterrace Też tak macie że jak w grze skaczecie z dużej wysokości to zaczynacie się bać jak byście naprawde skakali? bo mi łzy lecą same i serce mi staje jak np w jakiejś grze skacze z dużej wysokości, np w minecrafcie z bloków zbudowanych pod samo niebo, albo nie wiem w GTA z lecącego samolotu, tak jak bym to ja leciał ;/ coś ze mną nie tak czy to normalne?
  • 14
Też tak macie że jak w grze skaczecie z dużej wysokości to zaczynacie się bać jak byście naprawde skakali?

@schowanemo: chyba to normalne, sam tak mam jak ogladam np. wideo jak ludzie laza gdzis po szczytach budynkow albo takie slynne wideo jak wchodza na jakas wieze nadawcza wymienic żarówkę czy coś :P
@schowanemo: jechałem w styczniu dartem z Krakowa do Łodzi, gdzieś o 6 rano za Miechowem zasnąłem, śniło mi się ze jestem w Elblągu i nie było przejścia dla pieszych, więc wzniosłem się w powietrze. Lecę nad parkiem, lecę nad domami, ale coś zaczęło mnie ciągnąć w dół i z wielką prędkością zacząłem lecieć ku ziemi. Przed samym uderzeniem obsrałem się co niemiara, zacisnalem zeby i wszystkie mięśnie, już prawie #!$%@? w
@ChuckNorris_: Ja już wiem że to nie dla mnie, chociaż jak byłem mały i grałem na grze telewizyjnej w Bobasa na dinozaurach :P i w bobasa na dyskorolce :D (Adventure Island 1 i chyba 2 lub 3 część z dinozaurami nie pamiętam już) :P, to wyobrażałem sobie właśnie coś co podobnie wyglądało jak oculus rift teraz :P z tym że oprócz okularów, zamiast padem chodziło się po pokoju i wszystko odbierało