Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@CJzSanAndreas: jak na razie nie widziałem żadnego zakompleksionym przegrywa z piwnicy z tatuażem. Za to znam mnóstwo ludzi którzy żyją pełnią życia i mają tatuaże. Normalne jest że przegryw zazdrości innym świetnego życia i na coś musi zrzucić swoje niepowodzenia. W tym wypadku na rysunki na skórze. Seems legit.
  • Odpowiedz
Nie mam nic przeciwko tatuażom, niektóre są naprawdę fajne i ładne, więc nawet jeśli moja kobieta chciałaby sobie zrobić jakiś taki delikatny, to nie miałbym nic przeciwko - oczywiście jeśli rzeczywiście byłaby to jakaś gustowna rzecz. No ale #!$%@?, tutaj dziewczyna to się oszpeciła w #!$%@? i wygląda jak brudnopis, a była naprawdę ładną laską ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@KamDG: mnie zawsze zastanawia inna sprawa, jak można mieć taki syf? Czy to jest normalne, że po podłodze walają się ciuchy i inne rzeczy, czy może ja jestem pedantką?
  • Odpowiedz
@feuer: sam wyrażasz poglądy z wyjątkową klasą (zaczynanie wypowiedzi od "#!$%@?"), więc na twoim miejscu wstrzymałbym się z krytykowaniem miejscowej kultury i poziomu, gdyż niestety, ale go nie zawyżasz.

W praktyce "#!$%@?łeś się o #!$%@?" - a to jest stanowisko uniwersalnie trudne do obrony. Jeden się czepi tatuaży, ty się czepisz (wulgarnie i prymotywnie), że ktoś wulgarnie i prymitywnie wypowiada swoje poglądy o tatuażach. Ot, błędne koło.
  • Odpowiedz
@feuer: ale oczywiście zgadzam się co do ogólnej idei, że wyrażane w internecie opinie się niepotrzebnie skrajne, a przy okazji wulgarne i obraźliwe, więc co do zasady masz rację.
Pozdrawiam.
  • Odpowiedz