Aktywne Wpisy
xionacz +477
zajsty +225
W 31 kolejce Harry Kane dwukrotnie trafia do siatki.
Do końca sezonu pozostały 3 spotkania - aby pobić rekord Lewego, Anglik musi strzelić 7 bramek.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
Do końca sezonu pozostały 3 spotkania - aby pobić rekord Lewego, Anglik musi strzelić 7 bramek.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #pilkanozna #mecz #torjagerkanone2024
Walka wieczoru? Tate - Holm. Wierzyłam w Mieshę do samego końca - miała konkretny plan i nie przejęła się unikami Holly przy próbach tejkdałnowania. Córka Pastora w piątej rundzie nawet nie zdążyła odtejpować, bo padła.
Łysy jak szybko zareagował :D Widocznie przegrana Conora nieco popsuła mu humor więc w wygranej Miesy upatrzył szansę powrotu dla swojej gwiazdki Rondy. Lubię Rondę, ale Mieshę jeszcze bardziej - oby udusiła Pyzę już w pierwszej rundzie!
Z pozdrowieniami dla sportowych świrów za wspólne oglądanie :)
#ufc
@gram_w_mahjonga: mnie nie boli, w końcu zejdzie ten hype na niego, bo to już się robiło żałosne powoli. Monetę 1€ mieli z jego wizerunkiem bić w Irlandii, paranoja.
@Watherek: Ja bym to zestawienie bardzo chetnie zobaczyl mimo wszystko, lubie brutalne pacyfikacje :)
Być może przegrana Conora która miała miejsce dopiero pół godziny później faktycznie sprawiła że Dana wypatrzył w Mieshy kolejną bańkę do napompowania( ͡° ͜ʖ ͡°)
@konsumpcjusz: wut xDD
Pomysł odrzucono oczywiście, ale i tak paranoja ( ͡° ͜ʖ ͡°)