Wpis z mikrobloga

serio teraz będą takie hurr durr afery, obwiniania PO, komisje i inne pierdy bo Dudzie opona fiknęła koziołka w samochodzie..? to coś takiego mega niespotykanego że opona może pęknąć? nic się w kraju teraz nie dzieje to znowu się uczepili czegoś jak rzep psiego ogona.. a na koniec i tak wyjdzie że wina Tuska ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#duda #takaprawda #oswiadczenie
Pobierz OddieTG - serio teraz będą takie hurr durr afery, obwiniania PO, komisje i inne pierd...
źródło: comment_rZq1EoaDWHSCCSyZzj9fwXl4G2cpBJQw.jpg
  • 7
@khaotic: jakiś czas temu jechałem sobie przez miasto i też miałem wystrzał z opony.. nikt się nie zainteresował, nikt nie prowadził śledztwa, nikogo to nie obchodziło - dlaczego? bo to jest chyba ku$#a (prawie) normalne że opona od czasu do czasu może pęknąć.. takie życie, takie polskie drogi. A Dudzie co, co tydzień mają opony na nowe wymieniać? ..no w sumie dlaczego by nie.. za naszą kasę... ( ͡º ͜
@OddieTG: Przecież prezydenckie limuzyny to nie są zwykłe samochody, tylko opancerzone. Mają tam też specjalne opony, które NIE MAJĄ PRAWA wybuchnąć, ba, nawet jak przejedzie po kolczatce to nic się takiej oponie nie stanie. To nie są samochody cywilne. Poczytaj sobie o tym.

Poza tym, w pełni sprawna opona nawet w samochodzie cywilnym nie wybucha, bo niby dlaczego? Przebić oponę, tj. "złapać gumę" - to ok, rozumiem, ale że rozsadzi?

W
@khaotic: ale przecież ten 'wystrzał' i inne pierdoły o rozleceniu się opony na kawałki co piszą to jedne wielkie sci-fi. Zobacz sobie zdjęcia jak wciągają auto na lawetę.. wszystkie opony wyglądają jakby im nigdy nic nie było. Powodem tego uślizgu była za duża prędkość jak na chwilę w której mogło dość do przebicia (nie wiem, kamyk? część która odpadła z innego samochodu?) te opony mają gwarant pewnej jazdy (w chwili przebicia)