Aktywne Wpisy

Przegrywek123 +103
Czaicie co się #!$%@?ło xD Moja różowa chwilowo pracuje sobie w powiatowym kołchozie (takim większym) w HRach. I jak mi czasem opowiada co się tam #!$%@?, to XD^xD Takie korpo-anetki z HR przy tych kretynkach, to jest niczym profesor przy jakimś menelu xD
Ale do rzeczy - wczoraj jedzą sobie obiad tak razem, dzień jak co dzień. I majówka niedługo, to temat zszedł na wakacje. No i tam biadolą, że drogo, że
Ale do rzeczy - wczoraj jedzą sobie obiad tak razem, dzień jak co dzień. I majówka niedługo, to temat zszedł na wakacje. No i tam biadolą, że drogo, że

dotankowany_noca +213

Zacząłem się uczyć programowania w C# z "Head First C#", dobrze się składało, bo mam Visual Studio Professional 2010 ze studbazy, z masa innych programów. Jednak teraz mi wyszło, że nie mogę dodać bazy danych SQL w programie, bo nie mam serwera. Serwerów mam różne wersje (pic rel) i teraz, czy da się to jakoś powiązać, czy lepiej odinstalować wszystko i zainstalować Visual Studio Professional jeszcze raz (mam taką możliwość, na polibudzie poznańskiej jest darmowa).
Jeśli wszystko usunąć, to z "usuń programy" czy lepiej jakieś lepszym programem ?
#csharp #programowanie #visualstudio
źródło: comment_k223NtHv8VYpb86dAhFqGZqcHsp87eMX.jpg
Pobierz@StrongFate-Man: i uzywasz starej, 5 letniej wersji do nauki, bo Professional? ( ͡° ͜ʖ ͡°)