Aktywne Wpisy
TrudnyMinus +4
Rosja jest ogromna, wiadomo że nie są w stanie bronić całych swoich terytoriów - brakuje ludzi. Z drugiej strony, tylko tym co mają w samym Kaliningradzie mogliby 3/4 Polski podbić... ale wykopek jeden z drugim dalej będzie się wyśmiewał, bo największy kraj na świecie nie jest w stanie bronić swojego każdego metra kwadratowego.
#ukraina #wojna
#ukraina #wojna
panzerfucker +179
nowy sezon i na 30+ rozegranych walk miałem 1 elise warrior, 1 rak aggro warrior, 1 dziwny (w sensie bazujący na holy champion, entomb, cabal shadow priest + shrinkmeister, museum curator) control priest...
reszta to RAKI czyli w standardzie secret paladin, face hunter i zoo lock
aż się rzygać chce...
@rufelieux: Standard jeszcze nie wyszedł
@ZwyklyMarcin: smutne to jest. Nie ma żadnej różnorodności, a decki idealne pod boty. Szkoda, że gra się tak zepsuła.
@rufelieux: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawsze można grać casualle stężenie rak decków będzie na pewno mniejsze, trudno wymagać od ludzi nie grania najlepszymi deckami w grach rankingowych
@Mortisto: @Arhol: swoją pierwszą 4 wbiłem właśnie zoolockiem w jednym z pierwszych sezonów i zobaczyłem, jak bardzo psują takie decki przyjemność i satysfakcję z gry. To są decki, gdzie wyłączasz mózg, bo się same grają. Przy idealnej ręce na starcie nie ma na nich kontry i leżysz w 4-5 turze.
@rufelieux: poprawiłem*
xD
xD
xD
ale od zoolocka to się odstosunkuj, to jest tempo/control deck. Wymaga odrobine myślenia i pozycjonowania. Ile razy wygrywałem złym matchupem z zoo, bo jakiś idiota szedł fullface zamiast poprawnie grać
deck debilny to może być secret paladin gdzie połowa jego populacji to boty, rzucasz 1-2-3-4-5-6-7-8 gg