Wpis z mikrobloga

@lechwalesa: W związku z dalszą propagandą publiczną na arenie całego świata Propagandą oszczerstw , pomówień ,bezczelnych kłamstw .Publikowaniem rzekomych moich donosów i współpracą z Sb Dziś proszę prawników o natychmiastowe skierowanie tych spraw do Prokuratora i Sądu .Kto i jak wróci mi dobre imię zbezczeszczone przez otumanianych kłamców i szaleńców .LW.
  • 105
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lechwalesa: W świetle nowych dowodów może najpierw Sąd Lustracyjny niech orzeknie o Pana ewentualnej niewinności a dopiero później zacznie Pan ciągać po sądach ludzi, którzy potrafią myśleć i już dawno przestali wierzyć w skok przez płot w stoczni czy śmiertelną walkę z komuną przy flaszce wódki w Magdalence.
  • Odpowiedz
Dziś proszę prawników o natychmiastowe skierowanie tych spraw do Prokuratora i Sądu

@lechwalesa: powtarzam - TWOI PRAWNICY I PROKURATORZY NIE CZYTAJĄ MIRKO, MUSISZ DO NICH OSOBIŚCIE NAPISAĆ/ZADZWONIĆ. Tak trudno zrozumieć? Niby prosty człowiek jestem według ciebie, a potrafię takie rzeczy zrozumieć
  • Odpowiedz
@lechwalesa: najgorsza ta propagandą publiczna na arenie całego świata.... bo moze przestana zapraszac na "wyklady" ?.... tak a propos, to zaplacil pan podatki od datkow otrzymywanych za "Wyklady" ?.... bo to sa datki przez ktore sponsorzy nadal pana utrzymuja, nie sadze zeby ktos mogl nauczyc sie czegoklwiek na tych "wykladach".
Moze jak zostac agentem wplywu ?... jak donosic na kolegow ?
  • Odpowiedz
@lechwalesa: Nie mogę pojąć tylko jednej rzeczy. Jak taki wybitny człowiek, symbol obalenia komunizmu, bez względu na przeszłość, pisuje na tym portalu, który zwie się wykop.pl i dając się poniżać? Ten portal to siedlisko smarkaczy, którzy wytykają noblistę i w dodatku są z nim na TY, pisują te niewyobrażalne posty i zdjęcia? Były Pan prezydent skoro musi wypisywać te swoje teorie w necie, to niech wybierze sobie bardziej poważniejszy portal,
  • Odpowiedz