Wpis z mikrobloga

widziałem ostatnio pic related, po opiniach w sieci spodziewałem sie czegoś niesamowitego, totalnie innego filmu niż przeciętne produkcje powstałe na bazie komiksów i co? i gówo. gdyby nie świetny marketing ten film przeszedłby bez jakiegokolwiek odzewu.
wiecie dlaczego w sieci nie ma spoilrów? przez jakiś szacunek do fanów/twórców? nie. większość akcji jest zwyczajnie pokazana w trailerach, więc nie ma czego spoilerować.

ogólnie nie pozdrawiam nie polecam.

#film #deadpool #niepopularnaopinia #marvel
Pobierz jokefake - widziałem ostatnio pic related, po opiniach w sieci spodziewałem sie czego...
źródło: comment_pN8cLTcHzWNqJQuwqKqJ7c61oQGepZ5b.jpg
  • 3
@jokefake: wiedziałeś czego się spodziewać po tym (anty)bohaterze, czy po prostu poszedłeś czytając pochlebne recenzje? Bo jeśli to drugie, to nie dziwie się Twojej ocenie. Deadpool to specyficzny materiał na specyficzny film, który nie każdemu podejdzie - szczególnie jeśli nie siedzi się w temacie. I nie mam na myśli tutaj po prostu lubienia filmów o superbohaterach, bo DP jest szczególnym przypadkiem. To trochę tak jakbyś poszedł na "Szeregowca Ryana" bo słyszałbyś
@Vladimir_Kotkov: znam dobrze DP i wiedziałem czego sie spodziewać. ale zwyczajnie czuje sie oszukany tą rzekomą 'zajebistością' filmu oraz jego zawartością, która w większej części została przedstawiona w trailerach.
po prostu okazał sie kolejnym rozdmuchanym blockbusterem- jedyne co było spoko w tej produkcji to marketing, przed którym serio chylę czoła.
@jokefake: Byłem właśnie na tym w kinie a przed seansem wiedziałem o nim tyle, że to jakiś film o człowieku w czerwonym kubraczku. Nie podobał mi się. Na kilka śmiesznych scen przypadło kilkadziesiąt żenujących. Głowna postać mnie irytowała. Znacznie bardziej udaną postacią był srebrny olbrzym. Był naprawdę zabawny tą swoją pompatycznością i ruskim akcentem.