Aktywne Wpisy
Fortyk +94
Kinda +90
Zobaczyłem z okna pana leżącego na ulicy który potrzebował pomocy. Wciągnąłem go dalej od ulicy na trawe, pozycja boczna, telefon na 112 i właśnie panowie go zabierają. Kierowcy mieli w dupie że coś leży na asfalcie i tylko omijali. Pewnie pijany i skończy w najdroższym hotelu w mieście ale lepiej tak niż gdyby coś go przejechało.
Nawet moja bezsenność się czasem na coś przydaje (。◕‿‿◕。)
Nawet moja bezsenność się czasem na coś przydaje (。◕‿‿◕。)
Sobota, 27.02.2016 #mikromodlitwa
Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, tradycyjnie już zapraszam do zostawienia intencji w komentarzach. Obejmie Was modlitwą kilkanaście osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
Grafik
https://docs.google.com/spreadsheets/d/19eiNIgkMfHcPoQXkQpcVl_PSzH1tjwl7ZB-K7soROZo/edit?usp=sharing
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem. Chyba że się pali ( ͡º ͜ʖ͡º).
Dzisiejsze będą oczywiście na niedzielę.
Szczęść Boże!
@Mr-Slimak: O powrót prawdziwego papieża, bo antypapież Franciszek niszczy Kościół od środka. Encyklika o ekologii i globalnym ociepleniu? O rly?
Módlmy się usilnie za wszystkie te dusze, które są oszukiwane przez kościół soborowy, które tkwią w błędzie i które zmierzają za Franciszkiem do piekła.
Pozdrawiam, sedewakantysta.
@hetman-kozacki: Myślę że intencja o przywrócenie świadomość tradycji w Kościele Katolickim adekwatnie odda twoją intencje.