Aktywne Wpisy
A ja mam taką nocną rozkmine niczym Bonus BGC
Czy na Wykopie dalej udzielają się Mirki co na Fame2 wspierali Magicala na żywo w walce z Rafonem?
#danielmagical #famemma #patostreamy #rafonix
Czy na Wykopie dalej udzielają się Mirki co na Fame2 wspierali Magicala na żywo w walce z Rafonem?
#danielmagical #famemma #patostreamy #rafonix
Dobry wieczór,
Może niektórzy z Was uznają to za przemyślenia typu "Kto pytał?" albo "O jeden kieliszek przy wielkanocnym stole za dużo", ale czuję potrzebę uzewnętrznienia
Mianowicie - jest #!$%@?. Im dłużej żyję, tym bardziej uświadamiam sobie, że ten tag to jedyne miejsce, gdzie spotkam odpowiednich ludzi. Widzę, co się dzieje wokół mnie bezpośrednio i w otoczeniu. Sytuacja na rynku jest tragiczna
Poświęciłem trochę czasu, by wyglądać dobrze. Zrzutka naście kilo, barber
Może niektórzy z Was uznają to za przemyślenia typu "Kto pytał?" albo "O jeden kieliszek przy wielkanocnym stole za dużo", ale czuję potrzebę uzewnętrznienia
Mianowicie - jest #!$%@?. Im dłużej żyję, tym bardziej uświadamiam sobie, że ten tag to jedyne miejsce, gdzie spotkam odpowiednich ludzi. Widzę, co się dzieje wokół mnie bezpośrednio i w otoczeniu. Sytuacja na rynku jest tragiczna
Poświęciłem trochę czasu, by wyglądać dobrze. Zrzutka naście kilo, barber
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
- coś wam chłopaki ostatnio nie idzie. Powinniście wywalić tego pajaca z ławki i dokupić paru porządnych graczy, np Robbiego Levantoffskiego;
A on odpowiada zupełnie serio:
- ehhh, ale co my mu możemy zaoferować? Za ciency jesteśmy...
#pilkanozna #dumanarodowa #takaprawda
Poland czytamy bardziej jako Poulend.
Holland bardziej jako Hollend.