Aktywne Wpisy
Mam takie pytanie
Po co w sumie żyjecie?
Po co w sumie żyjecie?
Kroledyp +52
#motoryzacja
Do dziś zapiera mi dech jak widzę to dzieło sztuki, ja #!$%@? ale to jest dobre.
Tutaj naprawdę nie wiele brakło do wozu idealnego, silniczek o troszkę mniejszej pojemności ale turbo, coś z dzisiejszej Corsy OPC by się nadało, porządny napęd na tył z Omegi i ojejciu ojejciu
Calibra 4x4 miała 280 na liczniku, wyobrażacie sobie takie czary w 1992 roku?!
Można było zemdleć na sam widok
Do dziś zapiera mi dech jak widzę to dzieło sztuki, ja #!$%@? ale to jest dobre.
Tutaj naprawdę nie wiele brakło do wozu idealnego, silniczek o troszkę mniejszej pojemności ale turbo, coś z dzisiejszej Corsy OPC by się nadało, porządny napęd na tył z Omegi i ojejciu ojejciu
Calibra 4x4 miała 280 na liczniku, wyobrażacie sobie takie czary w 1992 roku?!
Można było zemdleć na sam widok
1. W dniu 27.02.2016 w godzinach 0:40 - 1:20 zostanie wyłączone napięcie w okolicach ul Moniuszki/Jagielońskiej w Bytomiu związku z tym linie: 5, 7, 9 dojadą przed skrzyżowanie ul. Jagiellońskiej z ul. Moniuszki, gdzie odczekają do zakończenia prac, a następnie włączą się do planowych kursów w kierunku przeciwnym.
2. Od dnia 1.03.2016 następuje:
a) Korekta godzin rozkładu linii 23
b) Zmiana trasy linii 33 : Katowice Koszutka Słoneczna Pętla – Chorzów Stadion Śląski.
3. W dniach 4 - 6.03.2016 zostanie uruchomiona linia 2 która będzie kursować na trasie Katowice Pl. Wolności – Katowice Słoneczna Pętla.
1
2
3
#bytom #chorzow #katowice #tramwajeslaskie
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Polecam tag -> #tramwajowewiescigop znajdziecie tu ciekawostki, informacje o utrudnieniach czy zmianach rozkładów jazdy tramwajów w Górnośląskim Okręgu Przemysłowym