Aktywne Wpisy
POPCORN-KERNAL +204
Kiedyś się miało takie zamrażary po 300 litrów załadowane tak, że się nie domykały i do tego ta w lodówce + pełna piwnica przetworów.
Troskawki, agrest, maliny, mięso, wędliny, kości, zielenina wszelka, grzyby, ryby... Kiedyś to było kurła. Chłop rodzinie rozdawał.
Dziś człowiek nawet nie ma z czego uszek na święta porobić a jeszcze jeb...ni developerzy
ludziom z miast ogródki potrafią likwidować pod galerie handlowe. (╥﹏╥)
Rzygam cyfrowymi
Troskawki, agrest, maliny, mięso, wędliny, kości, zielenina wszelka, grzyby, ryby... Kiedyś to było kurła. Chłop rodzinie rozdawał.
Dziś człowiek nawet nie ma z czego uszek na święta porobić a jeszcze jeb...ni developerzy
ludziom z miast ogródki potrafią likwidować pod galerie handlowe. (╥﹏╥)
Rzygam cyfrowymi
daeun +96
Wszyscy w koło pierdzielą o jakimś mitycznym kryzysie, recesji i spadku jakości życia, ale ja jakoś tego wszystkiego nie zauważam:
- ludzie nadal biorą konsole i Iphony za kilka tysiecy zlotych, widać co jest plusowane na pepperku
- nie liczą się z hajsem i kupują jakieś rarytaski typu łosoś wędzony, drażetki m&ms czy misie Haribo, widzę co wykładają na kasie w biedronce, płacą rachunki po 500-600 zlotych
- oczywiście malboraski za 25
- ludzie nadal biorą konsole i Iphony za kilka tysiecy zlotych, widać co jest plusowane na pepperku
- nie liczą się z hajsem i kupują jakieś rarytaski typu łosoś wędzony, drażetki m&ms czy misie Haribo, widzę co wykładają na kasie w biedronce, płacą rachunki po 500-600 zlotych
- oczywiście malboraski za 25
Sobota 27 lutego, Klubokawiarnia Chyba To Tu (nie byłem, ale chętnie obadam)
Kto ze #stalowawola lub okolic się pisze?
Wołam komentujących z poprzedniego wpisu:
@SCDarko: @faramka: @mojemacki: @DziewczynaMirka: @PanSmieszek: @ostrzyjnoz:
@laggeros: Panie ni ma może, dawaj w sobotę.
A @pepsik w Stalowej w ogóle?
@grzes992 , @PanStachZeStalowejWoli , @behereit , @adam-adams , @Dzonzi , @gkw_ , @wykopstw , @meserak86 , @tiger5000 , @ruddie , @Millowisck , @Lux_Aeterna , @dzyndzla , @tfuj_pszyjaciel