Wpis z mikrobloga

@Sypu: bocących nam średnio potrzeba bo na party nie pobocisz. Myślałem swego czasu, że xenobot jest niewykrywalny i w sumie trzymałem się tego 2 lata. A teraz robię nową postać ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Zero: super stary poczekaj rok lub dwa. Tez mialem takie myslenie ze jak boce nie bedac afk to jest legitnie a po 2 latach delete i to nie z raportow innych graczy.
  • Odpowiedz
  • 0
@yeloneck: windbot nie ingeruje czy wstrzykuje w klienta tibii niczego, nie ma mozliwosci aby pakiety byly inne :) tylko on troszke kosztuje
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Zero: xenobot tez nie, wszystkie lepsze boty dzialaja tak samo teraz. Nie znam ceny windbota ale xeno kosztuje 40 zl miesiecznie
  • Odpowiedz
@saxovic: Zupełnie przypadkowo trafiłem na ten tag. Zrobiłem 3 dni temu pallka po jakiejś 7 letniej przerwie od RL i kilkuletniej od Tibii, ale nadążam myślę. Na tę chwilę 30lvl, FACC :< Jak się nie znudzi (a posiadanie kogoś do teamu w tym pomoże) to pomyślę nad jakimś krótkim PACCem. Zwłaszcza, że Valoria relatywnie pustym światem jest i wielu rzeczy nie mogę dostać na markecie T.T
Kolegę dodałem i się
  • Odpowiedz
Jak grałem ten kawał czasu temu to 30 levela wbić nie mogłem bo ciężko, tłoczno no i człowiek tchórzliwy i głupi. Potem parę lat na OTSach i się wyrobiłem. Teraz jak zakładałem postać chciałem mieć jak najlepszy start (jako solo), bo zwyczajnie mogłem się znudzić po 1. dniu a pallek najszybciej expi i w zasadzie nie musi trenować. A ryckiem np. to bym musiał trenować na trollach czy innym ustrojstwie bym się
  • Odpowiedz