Aktywne Wpisy
Syn_Tracza +687
Jak dla mnie, wyborcy demokratycznej opozycji, wystarczy, że ci zrobią następujące rzeczy i już mają mój głos na kolejną kadencję:
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
opk20 +109
Teraz tak na poważnie, przypomnijcie mi czemu wybraliście KOPSL? Przekonały was kredyty 0%, dopłaty do najmu, czy może likwidacja gotówki. Serio pytam.
#wybory
#wybory
Piątek, 19.02.2016 #mikromodlitwa
Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, tradycyjnie już zapraszam do zostawienia intencji w komentarzach. Obejmie Was modlitwą kilkanaście osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
Grafik
https://docs.google.com/spreadsheets/d/19eiNIgkMfHcPoQXkQpcVl_PSzH1tjwl7ZB-K7soROZo/edit?usp=sharing
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem. Chyba że się pali ( ͡º ͜ʖ͡º).
Dzisiejsze będą oczywiście na sobotę.
Szczęść Boże!
Zaskoczeni, co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie, czemu? Zdrowie ważna rzecz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora