Wpis z mikrobloga

@Tox1c: Mówisz o stronie blizzarda? Tam jest w pełnej cenie i cyfrowa wersja, więc wiesz, a oni pudło będą sprzedawać. #!$%@? z opisem, ja się zastanawiam co na ich stronie robi logo Activision obok tej gry.
@Tox1c: już usuneli aukcje. Ja dla testu zamówiłem jedną sztukę za pobraniem i dostałem już nawet maila, że paczka zaraz zostanie wysłana i w kolejnym mailu dostanę nr przesyłki! xD (póki co maila jeszcze nie ma). Prawdopodobnie automat, ale jeśli na serio wyślą to znaczy, że to jakiś bubel bo przecież jeszcze nie było premiery.

@JahMuffin: W aukcji nic o tym nie wspomnieli a nawet potwierdzili, że chodzi o rzeczywistą
@Tox1c: Witam,

Miło nam poinformować, że złożone u nas zamówienie zostało wysłane.
Numer przesyłki DHL : XXXXXXXX
Status przesyłki można sprawdzić na stronie:
http://webapps.dhl.com.pl/app/tnt/

Przesyłki przez nas wysyłane są zawsze ubezpieczone.
Proszę pamiętać, by podczas odbioru przesyłki sprawdzić jej stan i w razie wystąpienia uszkodzeń spisać protokół szkodowy z kurierem.
Kurier wie jak należy postąpić w przypadku wystąpienia uszkodzeń i ma zawsze przy sobie protokół.

Pozdrawiamy,

Obsługa zamówień Allegro Karen.pl
allegro@karen.pl
@Tox1c: patrząc na najnowszy wpis o preorderze w empiku za 19,99 zł podejrzewam, że jest to samo pudełko ale w aukcji nic na ten temat nie ma. Wysłałem im maila z pytaniem w jaki sposób wysłali mi grę której premiery jeszcze nie było ale nie dostałem odpowiedzi. Dodatkowo wysłałem też maila z prośbą o anulowanie zamówienia i paczki po prostu nie przyjmę.