Wpis z mikrobloga

Ktoś wpłaca pieniądze na pomoc dla twojej córki, a chcesz wziąć kasę i kupić nowego laptopa (bo stary jest połamany!! czaicie to? POŁAMANY... laptop... bo rąbał nim drzewo i jest połamany!!!)

Współczuję mirkom o dobrym sercu, którzy chcieli pomóc tej dziewczynie, ale niestety te pieniądze mogą zmienić cel ich przeznaczenia.

Wstyd by mi było brać pieniądze na leczenie czyjegoś dziecka na kupno sobie laptopa, a na pomoc swojego dziecka... to nawet nie chcę tego komentować...

#pomagamypaulinie #wykop #pomagajzwykopem
qlimax3 - Ktoś wpłaca pieniądze na pomoc dla twojej córki, a chcesz wziąć kasę i kupi...

źródło: comment_sdsWvZpYmtSkL7QgIw0gilLecBTH9pYH.jpg

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qlimax3: Ja p------e chłop się zachłysnął na chwilę bo tyle pieniędzy nie zebrał przez ostatni rok, a chciał sprawić radość córce. Czaisz? Ojciec w przypływie euforii chciał zrobić przyjemność własnej córce. ZAPYTAŁ się mirków czy to problem. Później przepraszał milion razy.

Założę się, że nic nie wpłaciłeś i tylko narzekasz by narzekać. Tacy są najgorsi bulwy bez empatii.
  • Odpowiedz
@qlimax3: A co w tym dziwnego? Już ktoś Ci napisał: dałeś kasę i cię to boli? Poproś o zwrot.
Może ten gość nie jest kumaty jak ty w kompach i po prostu chce sprawić radość córce.
Dobrze, że nie wiesz na co idą twoje podatki... Ale czekaj, podpowiem Ci: kolacje w restauracjach u Sowy, kierownica i gry do PS4 i takie tam. O to nie masz bólu d--y?
  • Odpowiedz
Oho zaczęło się usuwanie komentarzy

@pawelmikolajczyk313: tak zaczęło się usuwanie komentarzy prostaków i idiotów, którzy jedynie co mieli do przekazania to wyzwiska.
Nie wpłacam na takie pesudo akcje pomocowe "zielonek", bo później takie właśnie rzeczy się dzieję.

Ale po kimś z logiem .N w awatarze niczego sensownego się nie spodziewam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nie wpłacam na takie pesudo akcje pomocowe "zielonek"

@qlimax3: jeżeli nie wpłaciłeś to nie masz prawa głosu. Ja wpłaciłem i tak jak @nemoest czuję się z tym dobrze.
Ale ty tego nie zrozumiesz bo zawiść zalała ci mózg.
  • Odpowiedz