Aktywne Wpisy
bezprzypau +1892
HereAfter +342
Prawda jest taka ze w te wybory jak się chce żyć w demokratycznym kraju trzeba głosować na KO. Nie ma innej opcji. I nie chce czytać pitolenia ze PiS PO jedno zło, serio. Jak chce się odsunąć PiS od władzy tylko KO nie ważne czy ich lubicie czy nie. Taki mamy system i już. Tyle w temacie.
P.S jak masz zamiar zostać w domu to tym bardziej dupa cicho i nie komentuj
P.S jak masz zamiar zostać w domu to tym bardziej dupa cicho i nie komentuj
Ja kiedy pierwszy raz robiłem budyń czekoladowy...coś poszło nie tak, ale ogarnałem to dopiero kiedy kumpel miał sranie życia i nie wychodził z toalety od pol godziny. Zamiast na mleku to zrobiłem na wodzie ( ͡° ʖ̯ ͡°), ale że mielismy poniżej 10 lat to i tak śmiechom nie było końca. #gotujzwykopem #glupiewykopowezabawy
1. Miałem +/- 13 lat. Z jakiegoś powodu(chyba mama była w szpitalu) robiłem pulpety na obiad. Sypnąłem do nich mnóstwo soli i pieprzu, nie dodałem jajka ani mokrej bułki, wsypałem za to mnóstwo bułki tartej. Były twarde jak kamień, ciężkie i mieliśmy z bratem i ojcem zgagę jak diabli po nich.
2. Trochę nowsza przygoda, wiek około 22 lat. Postanowiłem zrobić sobie naleśniki, zacząłem mieszać mikserem